Cevap: Kyron almak istiyorum ama çekiniyorum.
Sevgili arkadaşlar. Ben de sitenize hoşbuldum. Ben de herkesin yeni yılını kutluyorum. Kazasız sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum. Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
1. Keyifana çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın. Bakım masrafları oldukça makul gözüküyor. Benim Cmax bile 550TL'den çıkıyor 15000 bakımlarında. Tabii artı değişen parçalar ekleniyor. Ben şimdiye kadar hiç arazi aracı kullanmadım. Aksine zenginlik timsali olan herşeye karşı olduğum kadar 4x4lere de karşıydım. Hatta tüm zenginler arazide mi oturuyor? diyordum

Ama insan 40ından sonra azıyor sanırım. Alabileceğim fiyatta bu araçları görünce de ve belki de 41 yaşın etkisi :glee: ölmeden önce bu konforu yaşamalıyım dedim. Bir arkadaşımızda Toyota Land Cruiser var. Müthiş konforlu. Sanırım Ssangyonların da kalır yanı yok.
2. Sayın torukactiyon. Amortisör değişimi bence de iyi fikir gibi gözüküyor eğer aracın dengesini bozmayacaksa. Bu vergi indirimi olayını eski Amerikan arabaları için duymuştum. Eski arabaya sırf motorundan dolayı çok vergi alınıyor diye. Rexton için de geçerli mi? Prosedür hakkında bilginiz var mı? Sanırım Rexton Kyron'a göre daha konforlu gibi. Her ne kadar iç dizaynı ve konfor aksesuarları Kyrondan geri kalsa da.
3. Sayın Canakkale. Aldırış etmemeye çalışıyorum ama kayınpederim bile (MB ML320CDI kullanmışlığı var) Beş para etmez. Mercedes gidip motor mu verecek diyor. Ben Mercedes işbirliğine inanıyorum. Şu an 1.5 dizel motorları da Renault'dan alıyor Mercedes. Global dünya böyle bir şey. Jaguar'ı bile Tata üretiyor. Üretimin durması yedek parça bittiğini göstermez tabii. Ama zor bulmaya doğru gidebilir diye korkuyorum. Citroen Xzara Picasso aracım vardı bundan önce. Üretimi bittiği için her bakımda 2 3 gün kalıyordu. Parça İstanbuldan gelecek diye. Hatta bazen Fransa'dan getirtiyorlardı o zaman da 10 gün beklemek gerekiyordu. Yoksa yaşadığımız çağın ben de farkındayım. O yüzden de yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyorum.
Genel olarak airbag azlığı mevcut gibi. Benim arabada bile 6 airbag var. Yeni Rextona bile bakıyorum sadece öndekiler düşünülmüş. Oysa bir kızım var, bir köpeğim var ve arkada seyahat ediyorlar. Şimdiye kadar büyük kaza yapmadım Allah'a şükür ama bu yapılmayacak anlamına gelmez. O zaman arkadakileri sadece emniyet kemeri ne kadar korur bilemiyorum.