şu anki kullandığım araba satılır satılmaz kesin ve son kararım kyron alacağım. aracı normal günlük kullanım dışında doğa gezileri ve fotoğraf çekmek için zorlu off roada girmeden hafif arazide kullanacağım. aracın merdiven şase ve 2h, 4h ve 4l seçenekleri olması bana cazip geldi. at lastikle kullanmayı düşünüyorum. çok zor yollara girmedikçe bana yeter diye düşünüyorum. aklıma takılanlar:
- tam ful olanlarında 2010 modelleri ile 2011 arasında iç dizayn olarak bir fark var mı
- tam full olanlarda (deri koltuk, sunroof vs olanlarda) jantlar 18 inc. 16 inc olanlarda tam full göremedim. deri koltuk ve sunroofdan vazgeçip 16 inc jantlı almak istemiyorum. 18 inç jantda standart lastik boyutu 255 60 18. 16 inç olanda 225 75 16. 18 inç olanda doğal olarak lastik yanak boyu düşük oluyor.18 inç jantta lastik yanak boyutunun düşük olması konforu fazla azaltır mı
- 18 inç olanı alıp sonradan 16 inç janta geçsem sorun olur mu?
- bazılarında 8 hava yastığı bazılarında 6 hava yastığı yazıyor. hangi modeller 8 hangileri 6 hava yastıklı?
-muayenede sorun çıkmaması için ruhsata kaç kişilik yazılması gerekiyor? 5 mi?
- yan basamaklar. genelde türkiyede satılanlarda yan basamakları gördüm. yurtdışı resimlerde yan basamaklar türkiyedeki gibi değil. bu yan basamaklar aracın altını alçaltıyor mu?
- beyaz ve siyah renk arasında biraz kararsız kaldım ?
- tam ful olanlarında 2010 modelleri ile 2011 arasında iç dizayn olarak bir fark var mı
- tam full olanlarda (deri koltuk, sunroof vs olanlarda) jantlar 18 inc. 16 inc olanlarda tam full göremedim. deri koltuk ve sunroofdan vazgeçip 16 inc jantlı almak istemiyorum. 18 inç jantda standart lastik boyutu 255 60 18. 16 inç olanda 225 75 16. 18 inç olanda doğal olarak lastik yanak boyu düşük oluyor.18 inç jantta lastik yanak boyutunun düşük olması konforu fazla azaltır mı
- 18 inç olanı alıp sonradan 16 inç janta geçsem sorun olur mu?
- bazılarında 8 hava yastığı bazılarında 6 hava yastığı yazıyor. hangi modeller 8 hangileri 6 hava yastıklı?
-muayenede sorun çıkmaması için ruhsata kaç kişilik yazılması gerekiyor? 5 mi?
- yan basamaklar. genelde türkiyede satılanlarda yan basamakları gördüm. yurtdışı resimlerde yan basamaklar türkiyedeki gibi değil. bu yan basamaklar aracın altını alçaltıyor mu?
- beyaz ve siyah renk arasında biraz kararsız kaldım ?