M
Muhendıskafası
Herkese selam oncelıkle 21 yasında unıversıte 3. sınıfta okudugumu belırtmek ıstıyorum. 4 ay once babam bana vw polo 1.6 tdı 90ps manuel 2012 model 20bin km de 40bin lira civarı olan bir araç aldı allaha sukur 4 aydır kazasız belasız suruyorum aracı sadece okula giderken ve kız arkadasımla bulusurken kullanıyorum ayda max 700 800 km yapıyorum biliyorum az oldugunu ama ihtiyacım bu kadar keyıf turu atmıyorum sadece lazımsa binip gidip geliyorum o kadar ama ben jip istiyorum 4*4 otomatik bu paraya 2006 2008 arası kia sportage ve sangyong kyron var ikisinde aklım x trail tucson gibi araçlarda var ama ısınamadım ya sportage ya kyron olacak 2.0 dizel otomatik bu araçlar. Bu yıldakilerin vergisi yaş itibari ile düşük 1080lira zaten polonunda 859 pek bi fark yok sorun degıl o yuzden yakıtlarıda 50krs civarından bahsediliyor zaten poloda 3bin devirde 35 kuruş yakıyo 7 litrelerde şehir içi(fabrika verisi 5.1) mazot şuan 4.75tl 15kuruşluk fark 700 800 kmde 100 lira anca oynuyo buda sorun degıl tek sorunum kronık sorunları var mı 100 150bin kmler bu araçlar alınır mı otomatik sanzımanları nasıl kendısı ve ya esı dostu kullananlar bılgılendırme yaparsa cok sevınırım tesekkurler sımdıden saygılar.