Cevap: Kyron 50 bin bakım ücreti ne kadar?
Kyron deneyimim: Hayatta verdiğim en güzel karar diyebilirim. Bugüne kadar WW, Hundayi, Ford, Doblo, Renault vs çok sayıda otomobilim oldu. Kullanıcıyı bu kadar etkileyen ve kendini sevidiren bir araç görmedim. Kardeşim Nissan Quasqai kullanıyordu, ben de Quasqai almak üzere hazırlıklarımı tamamlamıştım. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Kyron aldım. Bir araçtan bu kadar mı memnun olunur anlatamam. Hele zorlu yol ve kış koşullarında son derece etkileyici. Kardeşim de Kyron'a bindiğinde ilk izlenimi "ne kadar sesiz" oldu. Hem otomatik, hem dizel, hem de bir hayli sessiz. Yakıt sarfiyatını şöyle anlatabilirim. Bundan önce Doblo kullanıyordum, şehir içinde Doblo'nun iki katı kadar yakıyor ama şehirler arası yollarda nerdeyse aynı. Üstüne üstlük Doblo 850 kg yanlış hatırlamıyorsam, Kyron 2 tona yakın ağırlıkta. Dört çeker imkanı çok kolay, çeşitli sürüş kolaylıkları var ki, ben bir kaç tanesini kullandım. En büyük sıkıntı ne dersen, herhangi bir binek otomobilinden en ve boy olarak bir hayli büyük olması, yani PARK sıkıntısı ve VERGİsi.