Kyron 50 Bin Bakım Ücreti

bariskonor

Moderator
Cevap: Kyron 50 bin bakım ücreti ne kadar?

Necdet Ağabey. Hoşgeldin. Bayağı şaşırdım. Kyroın'un olduğunu bilmiyordum. Ben de alma peşindeyim.
Konu ile ilgili Admin'in bir paylaşımı vardı. Onun linkini bulup sana yollayayım.
Bu sırada Avatarını değiştirirsen iyi olur. Senin karizmana pek yakışmamış :) Zaten kişilerin gerçek fotoğrafları buradaki samimiyeti yaratabilmek adına zorunlu.

Ankara Gençler'e telefonla sordum 1100 TL dediler. Genelde bu kadar yüksek olmadığı için Antalya Servisi aradım, 526 TL dediler. Önümüzdeki hafta Eskişehir'e gideceğim için eskişehir servisini aradım onlar da 550 TL olduğunu söyledi. O nedenle kafam karıştı.

SsTeam

Yönetici

Merhaba Necdet Bey

50 Bin bakımı ortalama 500-600 tl civarın'dadır 1100 TL çok abartılı bir rakam geldi Rexton'nun 50 bin bakımı bile 512 TL bunu ölçü alabilirsiniz.

Kyron deneyimim: Hayatta verdiğim en güzel karar diyebilirim. Bugüne kadar WW, Hundayi, Ford, Doblo, Renault vs çok sayıda otomobilim oldu. Kullanıcıyı bu kadar etkileyen ve kendini sevidiren bir araç görmedim. Kardeşim Nissan Quasqai kullanıyordu, ben de Quasqai almak üzere hazırlıklarımı tamamlamıştım. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Kyron aldım. Bir araçtan bu kadar mı memnun olunur anlatamam. Hele zorlu yol ve kış koşullarında son derece etkileyici. Kardeşim de Kyron'a bindiğinde ilk izlenimi "ne kadar sesiz" oldu. Hem otomatik, hem dizel, hem de bir hayli sessiz. Yakıt sarfiyatını şöyle anlatabilirim. Bundan önce Doblo kullanıyordum, şehir içinde Doblo'nun iki katı kadar yakıyor ama şehirler arası yollarda nerdeyse aynı. Üstüne üstlük Doblo 850 kg yanlış hatırlamıyorsam, Kyron 2 tona yakın ağırlıkta. Dört çeker imkanı çok kolay, çeşitli sürüş kolaylıkları var ki, ben bir kaç tanesini kullandım. En büyük sıkıntı ne dersen, herhangi bir binek otomobilinden en ve boy olarak bir hayli büyük olması, yani PARK sıkıntısı ve VERGİsi.

Teşekkürler İsmail Bey. Bu fahiş fiyatın iyi fiyatı SsangYong Club'ü bulmam oldu.

Barış, bir gün deneme kullanımı yapabilirsin. Bir Ankara turu atabiliriz.

SsTeam

Yönetici

Her şerde bir hayır vardır. :)

Öncellikle kyron ağırlığı 3 ton yazmıştınız onu 2 ton olarak düzelttim boş ağırlığı 1929 kg aracın
Vergi Konusuna gelince her güzelin bir kusuru olur - aslan besleyen yemine katlanır :)
Park sorununa gelince benim aracım Rexton 2.0 Özel yükseltme kitleri ve BfGoodrich 285x65x18 lastiklerle yola bile ancak sığıyor fakat park sorunu hiç yaşamıyorum lakin başka araçların çıkamadığı 40 cm lik kaldırımlara çok kolay çıkıp aracın yarısını kaldırıma yarısını yola park ediyorum kednime özel park yeri ayarlıyorum her çekici aracın ağırlığından dolayıda çekemiyor :) 2.3 Ton

bariskonor

Moderator

Barış, bir gün deneme kullanımı yapabilirsin. Bir Ankara turu atabiliriz.

Necdet Ağabey. Duyduğum en güzel teklif. :) çok isterim. Ankara turu olmasa bile senin büro taraflarında bir tur atmak beni çok heyecanlandırır. Biraz beklemedeyim şu sıralar almak için. Hem bir kredim var hem de son zamanlardaki dolar artışı ve merkez bankası ve cumhurbaşkanı arasındaki gerilimin bize ekonomik olarak maliyetinin çok olacağını düşünüyorum. Bu yüzden de sırf bir heves için daha pahalı bir araba, daha fazla yakan, vergisi daha yüksek hatta aldığın lastikleri bile daha pahalı bir araç için ihtiyatlı yaklaşmaya çalışıyorum.
Araba bahane, görüşmek çok da güzel olur. Zaten konuşmak istediğim fotoğraflarla ilgili bir konu da var.
Harika bir sitedesin. Herkes çok nezih ve yardımsever. Kavgalarımız bile bir nezaket çerçevesinde oluyor. :)

İyi günler Necdet bey,

Yaklaşık 1 ay önce 70 bin bakımını SsangYong YMY Otomotiv / İstanbul Yenibosnada yaptırdım. 348 Tl tuttu. Bidiğim kadarı ile 60-120-180 .... 60 ar bin ler ağır bakımlar ,10 ar bin km ler normal bakımlar olduğu ,yani normal 50 bin ile 70 bin km nin aynı olması lazım.

Kazasız mutlu günlerde kullanmanız dileklerimle .
Nail

SsTeam

Yönetici

Bütün araçların altından beyaz duman çıkıyor karlı ve çimenli çamur alt tarafa yapıştığı ve ısındığı için beyaz duman çıkıyor.

ugurdeniz

Moderator

bi düzeltme yapayım : doblo 850 değil , 1400 kg'dur.
ssang yonglar da 2000 kg'dan başlar.

bende ford connect vardı. 1550 kg'ydu.

2000 kgluk şimdiki act.sportsla o aynı yakıtı tüketiyordu.

bi düzeltme yapayım : doblo 850 değil , 1400 kg'dur.
ssang yonglar da 2000 kg'dan başlar.

bende ford connect vardı. 1550 kg'ydu.

2000 kgluk şimdiki act.sportsla o aynı yakıtı tüketiyordu.

Hocam connect yakiti demeyin fena yakiyor o arac o motora gore nasil oyle yakiyor ilginc.

Bu act sportlar koy yollarinda 4x4 ve 4x2 yakiti nedir hesaplayan var mi? Otomatik veya manuel.

Bütün araçların altından beyaz duman çıkıyor karlı ve çimenli çamur alt tarafa yapıştığı ve ısındığı için beyaz duman çıkıyor.

Youtube da olan kyron videolarina baktim hic boyle beyaz duman cikardiklarini hatirlamiyorum ama!

bariskonor

Moderator

Bence su ve balata dumanı sanki. Çok patinaj yaptığı icin balata yakmış olabilir

cavdare

Moderator

sedat bey köy yolunun yakıt hesaplaması pek gerçekçi olmaz---her yörenin köy yolu farklı--şahsi tecrübelerim yaklaşık olarak
uzun yol 4*2 ortalama 130 km/h 8,5 lt/100km
uzun yol 4*4 90 km civarı (kış) 9,5 lt/100 km
kısa mesafe- şehir içi 4*4 10-11 lt/ 100km
kısa mesafe 4*4h 13-14 lt/ 100km
4*4 l için birşey diyemem çünkü o kadar uzun mesafeli 4*4 low kullanama ihtiyacı olmuyor ama tahminen 16-18 lt / 100 km