Korando sportsa yeni donanım paketi

korandosports

Moderator
Ssangyong türkiyeye korando sportsun yeni donanım paketini getirmiş başka forumdan bir arkadaşın yazdığına göre

"Q paketle Aradaki farklar: Deri döşeme , ısıtmalı koltuklar, elektrik ayarlı koltuklar , elektronik klima , katlanır yan aynalar , 18 inç alaşım jantlar, bir de sun roof opsyonu var ekletebiliyorsunuz dediler. 2013 de geldiği ve satıldığı söylendi gören yada inceleyen var mı. Donanımları anlatırken söyleyen arkadaşın ses tonu ve mimikleri bana çok emin konuşuyormuş gibi gelmedi. O yüzden teyit etmeye çalışıyorum. "

Fiyat Listesi | SsangYong Türkiye

SsTeam

Yönetici
Ben ilk defa duyuyorum ama böyle birşey varsa da çok geç kalmışlar. Keşke zamanında böyle imkanları sunsalardı da bizlerde yararlansaydık. Muhtemelen satışları artırmak için yeni yollar arayışındalar.

SsTeam

Yönetici
Ssangyong un Resmi sitesinde de yeni bir donanim ve fiyat var...

[h=3]Fiyatlarımızın son güncellenme tarihi : 1 Şubat 2014[/h]
MODEL
2013 MODEL TAVSİYE
EDİLEN ARAÇ SATIŞ
FİYATI
2013 MODEL TAVSİYE
EDİLEN KAMPANYALI
ARAÇ SATIŞ FİYATI
2014 MODEL TAVSİYE
EDİLEN ARAÇ SATIŞ
FİYATI
KORANDO SPORTS e-XDI 2.0 4X2 6/MT40.27546.950
KORANDO SPORTS e-XDI 2.0 4X2 6/MT Q46.45544.15549.950
KORANDO SPORTS e-XDI 2.0 4X2 6/AT44.34550.950
KORANDO SPORTS e-XDI 2.0 4X2 6/AT Q50.70548.40553.950
KORANDO SPORTS e-XDI 2.0 4X2 6/AT Q SPECIAL EDITION57.950

+ ŞAHSUVAROĞLU DIŞ TİC. LTD.ŞTİ. YUKARIDAKİ FİYATLARI ve DONANIMLARI HABER VERMEDEN DEĞİŞTİRME HAKKINI SAKLI TUTAR.
+ Yazım hatalarından kaynaklanan fiyat farklılıklarından distribütör firma sorumlu tutulamaz.
+ Tavsiye edilen K/Sports 4×2 MT ve 4×2 AT modellerinde anahtar teslim fiyatlarının içindeki %15 ÖTV, %18 KDV ve diğer modellerdeki ÖTV, KDV vergi tutar ve oranları bilgi mahiyetinde olup, vergilerde oluşabilecek değişikliklerden şirketimizin herhangi bir sorumluluğu yoktur.
+ Araçların fatura tarihinde yürürlükte olan tavsiye edilen fiyat listesi geçerlidir. Bu tavsiye edilen fiyat listesi, bir öncekini geçersiz kılar.
+ Fiyatlara, KDV ve ÖTV dahildir.Trafik sigortası, bandrol ve trafik tescil masrafları dahil değildir.

- - - Updated - - -

Icerikle ilgili her hangi bir aciklama yapilmamis.Donanim kisminda hala sadece Normal baz donanim ve Q paket donanimi ve bunlarin otomatikleri belirtilmis.

SsTeam

Yönetici
Ben de acaba hazir ellerinde 2013 model varken uygun fiyatla alayim derken bu kafami karistirdi.

Arkadaslar bu aractaki donanim sanirim avrupa daki sitelerde
SAPPHIRE diye bir donanim var.

Sanirim bunu getirecekler. Bu araclara arka difransiyel kilidi yada sinirli kaydirmali difransiyel secenegi var mi. Nerede kaca takilabilir.

SsTeam

Yönetici
Birde bu donanimda 225/75 R16 yerine 255/60 R18 lastik kullaniliyor. Tam tur donus mesafesi 1.9 cm daha buyuk. Bu o kadar cok etkilemez sanirim ama taban genisliginde ki 3 cm lik genisleme acaba yakit tuketimini ne oranda etkiler. BU merak ettigim bir konu. Tabi bir soru isareti daha var. Lastigin yanak yuksekliginin azalmasi konforu ne derece etkiler. Cok torpuler mi acaba.

A

aryildiz

ssangyong türkiyeye korando sportsun yeni donanım paketini getirmiş başka forumdan bir arkadaşın yazdığına göre

"q paketle aradaki farklar: Deri döşeme , ısıtmalı koltuklar, elektrik ayarlı koltuklar , elektronik klima , katlanır yan aynalar , 18 inç alaşım jantlar, bir de sun roof opsyonu var ekletebiliyorsunuz dediler. 2013 de geldiği ve satıldığı söylendi gören yada inceleyen var mı. Donanımları anlatırken söyleyen arkadaşın ses tonu ve mimikleri bana çok emin konuşuyormuş gibi gelmedi. O yüzden teyit etmeye çalışıyorum. "

fiyat listesi | ssangyong türkiye

2014 korando sports mt q special edition

elektrikli ayarlanabilir sürücü ve yolcu koltuğu + isitmali
tam otomatik dijital klima
elektrikli sunroof
18" alaşimli jantlar 255/60/18 lastikler
katlanir diş dikiz aynalari

ayrica 2014 model korando sports araçlarimizda
karbon kapli kokpit ve ayni renk iç kapi kollari standart olmuştur.

Ekli dosyayı görüntüle 740Ekli dosyayı görüntüle 741Ekli dosyayı görüntüle 742Ekli dosyayı görüntüle 743Ekli dosyayı görüntüle 744

A.RAMAZAN YILDIZ

YMY Otomotiv

- - - Updated - - -

sormak istediğiniz merak ettiğiniz farklı birşey varsa gerek forum üzerinden gerekse 533 290 2859 direkt gsm numaramızdan ulaşabilirsiniz.

A.Ramazan YILDIZ
YMY Otomotiv

sormak istediğiniz merak ettiğiniz farklı birşey varsa gerek forum üzerinden gerekse 533 290 2859 direkt gsm numaramızdan ulaşabilirsiniz.

A.Ramazan YILDIZ
YMY Otomotiv

Ramazan bey merhaba,

Korando Sport'un 4x4 versiyonu gelecek mi acaba? Bunun planlaması var mı? Bu araca gönül koymuş bir çok insan sırf 4x4'ü yok diye alım listesinden çıkarıyor malesef. Biliyorum vergilerin yüksekliğinden bahsedeceksiniz ancak bırakın da bunu alacak olanlar düşünsün. en azından ileri tarihli sipariş olarak satamaz mısınız? misal yılın belli dönemlerinde (örneğin 3 ayda 1) getirtilecek partiler için o dönemler arası sipariş ve kaporalar toplanır sonra ilgili dönemde parti olarak sipariş geçilir. bu şekilde hem satış ve stok riskini üzerinize almamış olursunuz hemde müşterilerinizin beklentileri karşılanmış olur.

Bir de her konusu açıldığında bahsi geçen şu vergi konusunda da bizi aydınlatırsanız memnun oluruz. Örneğin bugün itibari ile 2014 model liste fiyatı 53.950tl olan "KORANDO SPORTS e-XDI 2.0 4X2 6/AT Q" modeli 1-1 aynı fakat 4x4 olsaydı fiyat seviyesi yaklaşık hangi aralıkta olurdu?

SsTeam

Yönetici

elektrikli ayarlanabilir sürücü ve yolcu koltuğu + isitmali
tam otomatik dijital klima
elektrikli sunroof
18" alaşimli jantlar 255/60/18 lastikler
katlanir diş dikiz aynalari

ayrica 2014 model korando sports araçlarimizda
karbon kapli kokpit ve ayni renk iç kapi kollari standart olmuştur.

Ekli dosyayı görüntüle 740Ekli dosyayı görüntüle 741Ekli dosyayı görüntüle 742Ekli dosyayı görüntüle 743Ekli dosyayı görüntüle 744

A.RAMAZAN YILDIZ

YMY Otomotiv

- - - Updated - - -

A.Ramazan YILDIZ
YMY Otomotiv

Ramazan Bey merhaba,

Bu araçta "ESP" var mı. Ayrıca 2014 yılında arka bagaj kapatma hediyenizin olmayacağını, 2013 yılında sunduğunuz camlı arka bagaj kapatmanın da artık ücret karşılığı bile olsa getirilmeyeceğini duydum. Doğrumudur.

Şimdiden teşekkür ederim.

A

aryildiz

Ramazan bey merhaba,

Korando Sport'un 4x4 versiyonu gelecek mi acaba? Bunun planlaması var mı? Bu araca gönül koymuş bir çok insan sırf 4x4'ü yok diye alım listesinden çıkarıyor malesef. Biliyorum vergilerin yüksekliğinden bahsedeceksiniz ancak bırakın da bunu alacak olanlar düşünsün. en azından ileri tarihli sipariş olarak satamaz mısınız? misal yılın belli dönemlerinde (örneğin 3 ayda 1) getirtilecek partiler için o dönemler arası sipariş ve kaporalar toplanır sonra ilgili dönemde parti olarak sipariş geçilir. bu şekilde hem satış ve stok riskini üzerinize almamış olursunuz hemde müşterilerinizin beklentileri karşılanmış olur.

Bir de her konusu açıldığında bahsi geçen şu vergi konusunda da bizi aydınlatırsanız memnun oluruz. Örneğin bugün itibari ile 2014 model liste fiyatı 53.950tl olan "KORANDO SPORTS e-XDI 2.0 4X2 6/AT Q" modeli 1-1 aynı fakat 4x4 olsaydı fiyat seviyesi yaklaşık hangi aralıkta olurdu?

Merhabalar değerli arkadaşlar;

Öncelikle foruma elimden geldiğince zaman ayırmaya çalışıyorum bu konuda gerekirse telefon numaralarımızdan ayrıca belirtmiş olduğum cep telefonundan direkt bana ulaşabilirsiniz.

-4x4 Korando sports araçlarımız için çalışmalarımız var, fakat henüz netleşmemiştir.
-2014 model Korando sports 4x4 at q aracımız olsaydı yıllık vergisi 2394TL gibi olacaktı.
-2014 model Korando sports 4x4 at q aracımız olsaydı fiyatı 95200tl gibi olabilirdi.

Saygılarımla

Ramazan YILDIZ

- - - Updated - - -

Ramazan Bey merhaba,

Bu araçta "ESP" var mı. Ayrıca 2014 yılında arka bagaj kapatma hediyenizin olmayacağını, 2013 yılında sunduğunuz camlı arka bagaj kapatmanın da artık ücret karşılığı bile olsa getirilmeyeceğini duydum. Doğrumudur.

Şimdiden teşekkür ederim.

Korando sports araçlarımızda ESP Sunulmamaktadır.

Saygılarımla

Merhabalar değerli arkadaşlar;

Öncelikle foruma elimden geldiğince zaman ayırmaya çalışıyorum bu konuda gerekirse telefon numaralarımızdan ayrıca belirtmiş olduğum cep telefonundan direkt bana ulaşabilirsiniz.

-4x4 Korando sports araçlarımız için çalışmalarımız var, fakat henüz netleşmemiştir.
-2014 model Korando sports 4x4 at q aracımız olsaydı yıllık vergisi 2394TL gibi olacaktı.
-2014 model Korando sports 4x4 at q aracımız olsaydı fiyatı 95200tl gibi olabilirdi.

Saygılarımla

Ramazan YILDIZ

Saygılarımla

Ramazan bey, ilginiz için teşekkürler.
Buradaki vergisel sorun sanırım Korando Sport'un kasasının kısalığından kaynaklanıyor (dingil mesafesine göre). Koreli üreticiden kasa boyunun arttırılmasına yönelik girişimleriniz var mı acaba ?

SsTeam

Yönetici
ramazan bey 4 ceker korando icin 99 lira cok buyuk para en azından benim icin , mevcut 2 ceker korando sportsumu 4 ceker yapmayı dusunuyorum , arazi şanzimanı , on dingil akslar şaft vs hersey mevcut , actyon sportla yanılmıyorsam aynı bana teknik destek en azından bilgi verebilirmisiniz ,

SsTeam

Yönetici
Ama ESP yok... 59.000 + bandrol ve plaka masrafları ile birlikte 61.000 civarı , ülkemizdeki düşük satış rakamları ve kötü imajı sebebi ile ikinci eli felaket olan bir araç için bence yüksek bir fiyat. Araç benim hoşuma gitti fakat skoda yada bir zamanlar yaklaşık 10 yıl önce Sorento modeli ile sudan ucuz SUV satarak tanınan ve marka imajını güçlendiren KİA gibi markaları örnek alıp Ssangyong un da bu mantıkla hareket etmesi gerekirdi bence.

Emsallerinden daha ucuza daha fazla donanım sunarak bunu kullanıcı sayılarını arttırarak yapabilecek bir marka 61 bin TL para isteyip ESP sunmuyorsa , ya Türk tüketicisini küçümsüyorlar yada "ESP" nin ne işe yaradığını bilmiyorlar...

Hatta Ssangyong dan bir yetkiliye "ESP" seçme şansımız yokmu diye sorduğumda kendisi ne yazık ki " ESP yok ama arkadan çekişli bir araçta ESP ye ihtiyaç olup olmadığı da tartışılır. Bence çok da gerekli değil..!" gibi talihsiz bir cevap verdi. Otomotiv sektöründe çalışan bir insanın "ESP" nin ne işe yaradığını bilmesi gerekir. Heleki bilmiyorsa bu o markanın kara düzen bu işi yaptığını gösterir. Tavsiyem önce çalışanlarına teknik konularda eğitim vermeleri ve ESP nin ne işe yaradığını öğretmeleri , sonra da araçlarına bu donanımı opsyonel olarak bile olsa eklemeleridir...

ESP nin önemi; aracın çekiş sisteminin , önden çekişli yada arkadan itişli yada dört çeker olması ile hiç bir alakası yoktur. ESP hayati bir donanım olup en uç noktada siz kontrolü kaybettiğinizde , kontrolü ele alarak aracı tekrar çizgisine sokarak güvenliği sağlayan hayati ve vazgeçilmez bir donanımdır...

Saygılar...

SsTeam

Yönetici
4 çeker otomatik VW Amarok'un fiyatı 100 bin lira. 95 bin liraya korando sports satmaz ki.

O

orçun81

Valla şu Türkiye'ye 4x4 Korando Sports girsin ilk ben alırım; ama bu paralara değil tabii. :(

Bu paraya L200 var Ranger Wildtrack var. Kimse kusura bakmasın ama 10 tane satamazlar...

F

falken34

Valla şu Türkiye'ye 4x4 Korando Sports girsin ilk ben alırım; ama bu paralara değil tabii. :(

Bu paraya L200 var Ranger Wildtrack var. Kimse kusura bakmasın ama 10 tane satamazlar...

aynen öyle...korandosportu 4x4 olarak getirip 60,000tl fiyat versinler...piyasada başka kimse korandodan pickup almaz...

cavdare

Moderator

YMY Otomotiv

- - - Updated - - -

A.Ramazan YILDIZ
YMY Otomotiv

ramazan bey iki sorum olacak, rodius'un manuel 4*4 ü yokmu- yoksa varda getirilmiyormu, varsa otomotiklerle fiyatı nasıl-birgün almaya karar verirsek özel olarak getirtme şansımız olabilirmi...
benim gibi, action sport kullanan arkadaşların hepsi 4*4 korando sportun gelmesini sabırsızlıkla bekliyor..şeklinden çok 156 hp motor gücü ve 6. vites seçeneği bu aracı action sporta göre cazip kılıyor..tabiki 2000 motor pikaplarda amarok şu an piyasadaki bence alternatifsiz araç(ssangyongu seviyorum ama aynı fiyata tabiki volkswagen tercih ediliyor.) vergi sorununun çözülmesi ve uygun fiyatla korando dportun getirilmesine yönelik bir çalışma varmı varsa nedir-ne aşamadadır.(aracın kasayı uzatmak yada mevcut vergilendirme sisteminin değiştirilmesine yönelik)
eğer bu sorun çözülemeyecekse sanırım ben ve benim gibi bir çok arkadaş action sportla yolumuza devam edeceğiz. bu durumda da en önemli husuz uzun süre araçlarımızı sorunsuz kullanabilmek..bunun içinde YMY den beklentimiz uygun fiyatlı bakım -onarım-yedek parça hizmeti...

korandosports

Moderator
[FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]
ramazan bey iki sorum olacak, rodius'un manuel 4*4 ü yokmu- yoksa varda getirilmiyormu, varsa otomotiklerle fiyatı nasıl-birgün almaya karar verirsek özel olarak getirtme şansımız olabilirmi...
benim gibi, action sport kullanan arkadaşların hepsi 4*4 korando sportun gelmesini sabırsızlıkla bekliyor..şeklinden çok 156 hp motor gücü ve 6. vites seçeneği bu aracı action sporta göre cazip kılıyor..tabiki 2000 motor pikaplarda amarok şu an piyasadaki bence alternatifsiz araç(ssangyongu seviyorum ama aynı fiyata tabiki volkswagen tercih ediliyor.) vergi sorununun çözülmesi ve uygun fiyatla korando dportun getirilmesine yönelik bir çalışma varmı varsa nedir-ne aşamadadır.(aracın kasayı uzatmak yada mevcut vergilendirme sisteminin değiştirilmesine yönelik)
eğer bu sorun çözülemeyecekse sanırım ben ve benim gibi bir çok arkadaş action sportla yolumuza devam edeceğiz. bu durumda da en önemli husuz uzun süre araçlarımızı sorunsuz kullanabilmek..bunun içinde YMY den beklentimiz uygun fiyatlı bakım -onarım-yedek parça hizmeti...

Bu araç daha çok spor yapmak için yük taşımak için kulanılmaz pek kasası bu yüzden kısa ve süspansiyonlu bir tek şikayetim arka diz mesafesi corsadan bile küçük korando sports pick up değildir sut dur[/FONT]