Korando Sports vites titremesi

Herkese merhaba 2012 korando Sports sahibiyim aracımda çalışır durumda beklerken vites'de titreme oluyor hareket halindeyken sorun yok servise götürdüm yeni yazılım atıldı dediler sorun giderildi dediler ancak hala titremeler oluyor benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım varmı? Varsada sorunu çözebilen varmı şimdiden hepinize teşekkürler

SsTeam

Yönetici
rolanti devrinde motor vuruntulu caliştigi icin viteside titretiyor cok onemli bir sorun degil ... yakıt kalıtesi setan sayısı ,mazot filtresinin tıkalı veya az gecirme durumuyla ilgili bir durum ...

SsTeam

Yönetici
Aynı sorun ara ara bende de oluyor. Araç rolantide beklerken 2-3 saniye kadar kısa aralıklarla bir titreme oluyor. Sonra tekrar normale dönüyor. Ama bunu sık sık tekrarlıyor. Henüz servise götürmedim ama yakın zaman da düşünüyorum. Çünkü titreme esnasında motor sesi de farklı çıkıyor. Sanki şıkırdama gibi bir ses var, eski kamyonetler vardır bu bmc leventler (özellikle fırınların kullandığı ekmek arabaları gibi) onların rolantide ki sesine benzer bir şıkırdama yapıyor. Sizde de böyle bir ses oluyor mu? Dikkatinizi çeken bir şey oldumu?
saygılar.

SsTeam

Yönetici
Dün arabama komşunun arabası geri geri çıkarken (komşunun hiç suçu yok tabi, sadece araba suçlu) sürücü kapısına biraz sürtmüş; bugün servise baktırmaya götürdüğümde, vites titremesini de dile getirdim. Bana da aynı şekilde program atılması gerekiyor dediler. Aracı bırakıp işe geldim. Akşam aldığımda göreceğiz artık. Bakalım geçmiş mi yorumlarımı burdan yazarım.

SsTeam

Yönetici
Dün arabama komşunun arabası geri geri çıkarken (komşunun hiç suçu yok tabi, sadece araba suçlu) sürücü kapısına biraz sürtmüş; bugün servise baktırmaya götürdüğümde, vites titremesini de dile getirdim. Bana da aynı şekilde program atılması gerekiyor dediler. Aracı bırakıp işe geldim. Akşam aldığımda göreceğiz artık. Bakalım geçmiş mi yorumlarımı burdan yazarım.

1 Saat kadar önce aradılar, ve yeni yazılım olduğunu fakat yeni yazılımı atabilmeleri için gerekli olan aparatın olmadığını bildirdiler:confused: hafta içi aparat geldiğinde arayacaklar. Artık o zaman sonucu paylaşırım.

SsTeam

Yönetici
Bugün sabah tekrar bıraktım aracı. Aparat hala gelmemiş sözde yarın gelecekmiş. Yarın akşam alabileceğimi söylediler. Umarım bir sorun çıkmaz.

SsTeam

Yönetici
Arkadaşlar aracımı dün akşam aldım. Çok şükür bir sorun yok gibi görünüyor. Bugün gündüz de biraz kullandım sanırım titreme sorunu çözülmüş. Umarım tekrar etmez. Sn. Gradalı siz bir sonuca varabildiniz mi?

Ne yazık'ki benim sorunum devam ediyor sizin halletmenize sevindim iyi sürüşler allah kaza bela vermesin

SsTeam

Yönetici
şnzıman problemi olabilir ben korando c ile bunu tecrübe ettim.. halledemediler :( bende gittim rexton aldım. kısaca özetleyebilirim ki yağmurdan kaçarken doluya hata buzul çağına kapıldım. mahkemedeyiz şimdi...

SsTeam

Yönetici
Selam; sorunu çözmüşlerdi... Fakat yakın bir zaman önce; ara ara tekrarlamaya başladı. Eskisi gibi sürekli değil ama sanırım yine götürmek gerekecek. Umarım kalıcı bir sorun değildir.:(:(