Korando Sports top speed

SsTeam

Yönetici
Merhaba arkadaslar sitemiz hayırlı olsun :cool: Yıllar Sonra Ssang adına ulkemızde yapılan en ıyı girişim dıyebilirim ...

korando araçlarımızda maksımum kaç km surat gördüğümüzü ve yakıt ortalamamızı paylasalim istedim bu baslik altında ...

SsTeam

Yönetici
Arkadaslar biraz surat seviyorum 6 vites 4300 devırde gaz kesıcı devreye gırene kadar net 195 200 gördüm , tüm araçlarda olduğu gıbı km saatı 10 km fazla gosterdıgını unutmayalım ,

SsTeam

Yönetici
Merhaba Araziadami Uyeliginiz hayirli olsun Ssangyong ile ilgili bilgi resim ve video paylasimlarinizi sabirsizlikla bekliyoruz.

SsTeam

Yönetici
bir onceki aracım actyonun sokmedigim yeri kalmamısti :cool: henuz korandoya tornavida bile degdirmedim belki ilerde EGR İPTALİ yapacagım ,zaten arac 2 ceker istedigim her yere giremiyorum girsem batar kalır bile bile ladese gerek yok simdilik asfalt arabası olarak kullanıyorum ,arazi icin pert bir actyon alıp kendım toplamayı dusunuyorum ...

SsTeam

Yönetici
Merhaba arkadaşlar ben Melih Aralık ayında aldığım korando sports'u mu büyük bir zevk ve sınırlarını zorlayarak kullanıyorum. Henüz aracı hiç arazi koşullarında denemedim fakat Antalya ya İstanbul'dan 6 saatte hiç yorulmadan iniyorum. Aracımda 20" jant takılı bu şekilde 200km sürate rahatlıkla çıkabiliyor.

SsTeam

Yönetici
selam melih aracda 20 jant takılıysa senın km saatin eksik gosterır lastık capından dolayı ,mesela 100 km gosteriyor km saati aslında 115 cıvarı gıdıyorsun net olcu icin gps ile olcmek lazım , benım aracda orjınal 16 jant ve lastık var net 200 goruyorum ankara otaban gişelerden izmit merkeze 130 dakıkada geldim 160 200 km arasında degişen suratlerde ona ragmen yakıt tuketimi sadece 11.5 litre ..

SsTeam

Yönetici
Uzun zaman olmuştu buraya yazmayalı , aracım 57 bin km oldu defalarca istanbuldan . Kayserıye , Adana'ya Antalya Edirne'ye bursya Hataya gıttım geldım , Akıllara zarar bir güç ve sürat var makınede Ankara gişelerden istanbul Çamlıca gişelere 175 dakıkada geliyorum , kımı zaman emeklı işi sallana sallana 110 120 sürat ıle 2500 devırı geçmeden yakıt ortalamam 7,5 Düşüyor , lastıklerım eskidi yenıleyecegım yakında , haftaya yane Adana osmanıye kayserı var herkese selam 😎😎😎

SsTeam

Yönetici
Yok kardesim aynı ölçüde yeni lastik alırım muhtemelen PETLAS

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

SsTeam

Yönetici
Kardesim bende 4 tane 10 tonluk kamyon da ve 3 tane panel Van'da yıllardır kullanıyorum , araçlar yüzbinlerce km yapıyor hic bir sorun yasamadım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende korando sports kullanicisiyim arkadasimda Audi 1.8 TFSI motor araba var Tuzla Mercan yolunda kalktık Audiye 2 boy fark attim arkadaşım ve aracimda Orjinal 18inc jant var. Ama ibrede lastikten dolayi ayarsizlik var ibrede 100 gösteriyor ama 112 ile gidiyor araba gps ile ölçtüm.