Korando Sports ta olsa daha iyi olurdu dediğiniz yönler

korandosports

Moderator
esp
6 airbag arka
Deri koltuk daha iyi malzeme kalitesi
Spor egzoz :D
daha iyi ses sistemi
Xenon far
iki cam arası folyo (kendi aracıma ziebart ta yaptırıcam)

Benden bu kadar daha aklıma gelmeyenler var

ahmetersin

Moderator
yakın zamanda aracımı değiştirimeyi planlıyorum korandosports'un 4x4 seçeneği olsa düşünmeden alıcam ama getirmemek için inat ettiler resmen. sanırım modelin en büyük eksiği hatta benim için tek eksiği 4x4 olmaması

SsTeam

Yönetici
Kasaya bakan arka camın tamamen bir bütün olarak aşağı doğru kayarak açılması. Mitsubishi L200 de buna benzer olarak var ama camın ortadaki bir kısmı açılıyor. Ama camın tamamen aşağı kayarak açılması daha güzel olurdu tabikide.

SsTeam

Yönetici
Benim paketim Q paketi olmadığından dolayı
Yolcu Airbag ve Yan Airbag'ler
ESP
Kararan Dikiz Aynası
Dijital Klima

Eksi olarak gördüğüm ama yapılabilecek özellikler
Ses Sistemi
Hız Sabitleyicisi

SsTeam

Yönetici
Korando Sports modellerinin diğer pick-up lara karşı bir eksiği 1275 mm ile oldukça kısa olan kasa boyudur. Aracın 1070 mm olan arka uzantısı arazi kabiliyeti için olumlu katkı yaptığı bir gerçek.

250-300 mm daha uzun kasanın kullanılmasıyla oluşturulan Korando Sports Maxi modeli 1600 mm ye yaklaşan kasa boyu daha rekabetçi olabilir.

SsTeam

Yönetici
Benim aracım 4X2 6 MT Q. Bu araçta olması gerekenler:
Kapılardaki ceplerin derinliklerini azaltmak , genişliğini arttırmak. içine el girmiyor. su şişesi de.
Yol bilgisayarında ekran rengi kırmızı. ışık ayarını en üst seviyeye getirseniz de görüntü net değil ve karakterler küçük.
bunun yerine amber rengi olmalı.(Bal sarısı).
Araçta mutlaka geri görüş kamerası olmalı. Araç yüksek olduğu için geri giderken tam arkanızı yan aynalar ve dikiz aynası göstermiyor. Sonradan takılan da araç için de yer kaplıyor. Dikiz aynasını kullanan çözümler en iyisi olur.
Bir de 1.vites konumu ile geri vites konumu çok yakın. bunların karışmasının önüne geçecek bir yol bulunmalı.