Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanlardaki tüm ayarları denediniz mi 2 tane koltuğa açı veren ayar var onları en yukarı gelicek pozisyona ayarlıyabilirsiniz.
Diğer türlü koltuğun alt demir kısmına ek yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum servisinize danışmanızda fayda var
Araç kullanırken rahatlığınız bence en önemli şeydir. O yüzden altına bir destek aparatı veya demiri ile yükseltme olanağınız olabilir bence bunu döşeme yapan yerlere bile sorabilirsiniz koltuğu söküp takabildikleri için onlar dahi size yardımcı olabilir diye düşünüyorum
Şahsen ben 188 im ve koltuğu en altta biraz geride yatırarak kullanıyorum aynı ayarla eşimde kullanıyor 10 12 saat kullanıyorum sıkıntı yok bu arada yaş 40
Bana da son indirilmiş hali yüksek geliyor daha da nasıl indiririm düşüncesindeyim biraz daha inse güzel olur benim araçta binek araçta alıştım koltuğu dibe indirmeyi yüksek kullanamıyorum