Korando Sports Kullanan Kaç kişiyiz ?

korandosports

Moderator
Evet arkadaşlar forumda korando sports kullanan kaç kişiyiz kulannanlar araçlarının özelliklerini halftop/hardtop yazsın :D

ali

Moderator
2012 siyah Korando Sports otomatik aracımı alalı 1 hafta kadar oldu.
Tüm arkadaşlarıma iyi forumlar dilerim.

Merhabalar,

Araştırma/Pazarlık aşamasındayız bugün yarın aracımızı alabiliriz inşallah :) Siyah otomatik Q paket 2013 model Korando Sports .

Aracı babam aldı , biraz da acele aldı, biz araştırırken o çoktan anlaşmış :). Babam kullandiğı aracı verip geri kalan 20 bini kredi ile 20 ayda ödeyecek sekilde anlaşmış.Kredi verildigi icin kapak kampanyasından yararlanamıyorsunuz denmis bu nedenle alamadık. Kapak düşünüyoruz aslında ayrı bi hava katıyor.

korandosports

Moderator
Hiç denedinizmi araçta acaba kick down varmı (otomatikte) ben kendim bir kere direksiyondan düşürüp kökledim araç hırçınlaşıp direksiyon savurmaya çalıştı aracı tork şaka makinası yapıyor bide chiplense

Korando sports Q beyaz 2014 model sıfır aldım..Daha öncesinde 2008 model actyon sport otomatik vardı.Motor yapısı,konfor ve dış tasarım olarak baya bi iyileşme olmuş.Zaten bu araç yurt dışında SUT yani suv ve cross tipi aracların birleşimi gibi oluyor.