Korando Sports Camlı Kabin Yaptırmayı Düşünüyorum

• Konbuyu başlatan ushuaia
  • Başlangıç tarihi
U

ushuaia

Camlı kabin taktırmayı düşünüyorum.
İnternette gördüğüm kadarıyla yerli-yabancı farklı model ve fiyat seçenekleri var.
Bunlardan kullandığınız da tavsiye edebileceğiniz bir model var mıdır? Bu işi yapan düzgün esnaf tavsiyesine de açığım.

Bir de, şu an üzerinde yarım kapak (hard top deniyor sanırım) takılı. Bunu 2. el olarak elden çıkarma şansı var mıdır?

U

ushuaia

Cevap: Korando Sports camlı kabin

2. el olarak satabilirsiniz yarım kasaya half top deniyor hard top jipler gibi tam olarak kapananlara deniliyor yetkili servislerde bulunuyor fakat özel olarak yapanlar var örnek attım konuşursanız belki elinizdeki halftopu değerlendirebilirler iyi günler dilerim .

cevap için teşekkürler. örneği nereye attınız, göremiyorum.

U

ushuaia

2. el olarak satabilirsiniz yarım kasaya half top deniyor hard top jipler gibi tam olarak kapananlara deniliyor yetkili servislerde bulunuyor fakat özel olarak yapanlar var örnek attım konuşursanız belki elinizdeki halftopu değerlendirebilirler iyi günler dilerim .

Cevap için teşekkürler. Örnek görünmüyor?

U

ushuaia

Cevap için teşekkürler. Örnek görünmüyor?

Merhaba,
Bende Actyon Sports un Hardtop inin yerine camlı kabin taktırmak istiyorum.
Siz bu konuda ne yaptınız? Yapan yer öneriniz ve ikinci el satmada durumunuz nedir?
Birde ilk sahibi en baştan beri hardtop ile kullanmış ama ruhsatta öyle bir bilgi görmüyorum. Sorun olmuyor sanırım ama ben bunu camlı kabin ile değiştirsem ruhsat işleme vs birşey gerekli midir.
Teşekkürler,
Halim

cavdare

Moderator

camlı kabin yaptırırsanız ruhsata işlettirmeniz gerekiyor- yaklaşık 500 tl gibi bir maliyeti olur- proje çizdiriyorsunuz, ek1 doldurtturup ruhhası değiştiriyorsunuz...
ikinci eli değerlendirmek için sahibindene ilan verebilirsiniz.. bende raylı kapak vardı internetten sattım..(tabi yarı fiyatına satabilirseniz iyi) kabinlere gelince ben iki kez adana anel fibermaks ta yaptırdım. isteğe bağlı değişiklikler yaptırabilirsiniz.. mesela benim kabinde- kabinin araçla birleştiği yere sürgülü cam yaptırdım, kabin kilidine tabanca taktırdım(merkezi kilide bağlanıyor), birazda şekli farklı-..
adanada farklı firmalarda var... artık arayıp sormak lazım...
benim aracın fotoğrafı bu başlıkta vardı:
http://www.ssangyongclubtr.com/konu/1565-modifiye-oncesi-quoton-gorsellestirmequot-previz-2.html

Teşekkürler bilgiler için. Yaptıracağım yerden proje ve ek1 işini de isteyeceğim demek ki :)
Bu arada halftop lar ruhsata işlenmiyor mu peki?

nedimkolat

Moderator

Halim Bey iyi akşamlar. Aramiza hoşgeldiniz. Yılbaşında Actyon Sports aracıma camlı kabin taktırdım. Actyon Sports Aksesuar sayfasında resimler mevcut. Bir ay sonra muayeneye gireceği için proje ile ilgili araştırma yaptım. 485 TL +kdv fiyat aldım.

34 HM 1267

Teşekkürler Nedim Bey hoşbulduk,
Tamsan da yaptırmışsınız mesajlarda gördüm. Su sızdırmazlığı nasıl acaba?
Proje için nerelerden teklif aldınız?
Muayenesi Nisan ortasında ama o zamana kadar bütçe bulabilirsem yaptırabilirim. Yoksa uygun bir zamanda taktırıp seneye ki muayenesine işletirim. Bu arada ruhsata işletmeden önce bir sorun olmaz umarım.
Halim