Korando Sports a mercekli far ve xenon uygulayan var mı ?

SsTeam

Yönetici
Hiç uygulayan yok sanırım. Servis biliyor mu acaba sorun olup olmayacağını. Bu arada bu adamlar süper yapmış... Nutkum tutuldu... :cool:

O

orçun81

Benim normal ve sis farları xenon herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Modifiyeler çok güzel olmuş.

SsTeam

Yönetici
1.Fotodaki siyah aracı daha öncede görmüştüm. Abi adam resmen tank yapmış yok böyle bir araç.:D
Kendime avatar yapcam valla:cool:

V

vedaterdönmez

Dün aracıma görüntü sistemi yaptırdığım yere birtane Rexton gelmiş o araca far, stop ve Amerikan tampon sinyali uygulaması yapılmış Maslak sanayide onu araştırıyorum bulursam yazıcam

SsTeam

Yönetici
Benim normal ve sis farları xenon herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Dostum merhaba, sizin arabanız Actyon Sports mu. Avatarınızdan dolayı soruyorum. Gerçi tüm alt yapı herşey aynı ama merak ettim.

Ne zamandır kullanıyorsunuz. Yani xenon takılalı ne kadar süre oldu ve kaç km dir kullanıyorsunuz.FAr reflektörlerinde kararma yada başka bir olumsuzluk yaşadınız mı. Ne marka xenon set taktırdınız...

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşşekkür ederim.

SsTeam

Yönetici
Valla süper bişeymiş yaa. Ama nasıl takılıyor acaba. Baya bi modifikasyon gerekiyor herhalde. Bu arada arka sis lambaları da iptal olmuş oluyor tabi... Video da göründüğüne göre... :confused:

O

orçun81

Dostum merhaba, sizin arabanız Actyon Sports mu. Avatarınızdan dolayı soruyorum. Gerçi tüm alt yapı herşey aynı ama merak ettim.

Ne zamandır kullanıyorsunuz. Yani xenon takılalı ne kadar süre oldu ve kaç km dir kullanıyorsunuz.FAr reflektörlerinde kararma yada başka bir olumsuzluk yaşadınız mı. Ne marka xenon set taktırdınız...

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşşekkür ederim.

Evet aracim actyon sports.
Ne zamandır kullaniyorum? 4senedir kullanıyorum; daha once ford ranger'e takiliydi onu sattigimda sokmustum. Ssangyong' a taktım 1.5 senedir de bu araçta kullaniyorum herhangi bir sikinti yasamadim. Herhangi bir kararma da yok. Marka olarak derseniz inanin uzun zaman oldu hatirlayamadim. Ilk taktirdigimda saglam para vermistim ama :)

V

vedaterdönmez

Evet aracim actyon sports.
Ne zamandır kullaniyorum? 4senedir kullanıyorum; daha once ford ranger'e takiliydi onu sattigimda sokmustum. Ssangyong' a taktım 1.5 senedir de bu araçta kullaniyorum herhangi bir sikinti yasamadim. Herhangi bir kararma da yok. Marka olarak derseniz inanin uzun zaman oldu hatirlayamadim. Ilk taktirdigimda saglam para vermistim ama :)
Aracınızın fotoğraflarını atsanız da bi görsek