Korando Sports 4x4'e Türkiye Yolu Göründü

ugurdeniz

Moderator
korando sports türkiye'de yalnızca 4x2 olarak satılıyor.
paris 2014 autoshow'da 4x4 versiyonunun sergilendiği video :

cavdare

Moderator
Cevap: Korando sports 4x4 görüldü

türkiyeye gelince o araba benim olacak.. verecem parasını.. sonra vuracam kırbacı...vuracam kırbacı ... :)

SsTeam

Yönetici

Sultan beyliği belediyesi korando sports kullanıyor [emoji41]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ugurdeniz

Moderator

eğer araziye çıkılmayacaksa ve yalnızca asfaltta yük mük taşınacaksa 4x2 alınır.
ama bir insan , 4x2 alıp araziye taşa toprağa çamura bayıra kar'a kış'a aracını vurmayı istiyorsa boşuna uğraşmasın ;
çünkü 4x2 ile 4x4 birbirinden çoooook farklı 2 araç .

yani demem o'ki : bu tür bir pick-up'ın varsa araziye de uymalı. arazi demek de 4 çekerin olması demek.

özet : ssangyong'un merkezinde eğer birinin tanıdıgı varsa
ona , baskı-kulis-press-kanına girme v.b bilumum ne taktik varsa birşeyler sergilesin ve n'olur şu aracın 4 çekerini buraya getirsin.

cavdare

Moderator

haziranda geliyor sabredin---kasa boyunu uzatıp vergi sorununu çözüyorlar...en azından servisin söylediği böyle.....

oguzhan

Moderator

inşallah doğrudur gelse dert gelmese dert gelse elimizddeki araçları ne yapacağız nasıl satacağız 0 alsak zarara uğrayacağız çok düşündürüyor sadece tip farklı diye zarara girmek mantıklı mı orası da var

cavdare

Moderator

üç temel fark var...bir kasa..
iki motor 155 hp
ve üç asıl önemli olan 6 vites... bizim araçların asıl eksiği...
gerçi şimdi dördüncü farkta eklendi..uzun kasa :)

aracı 40000 de aldım birbuçuk senede 80000 oldu...ara ara km yi düşürmek lazım.....
gerçi 65 ten aşağı gelmez...üste 30-35 vermeye değermi oda ayrı....

ugurdeniz

Moderator

gelse , ben de gidip patt diye alacak değilim , hoş .
gelmesi piyasamızı canlandıracak .
gelince birçok kişi sıfırını alacağı için 2 yada 3 sene sonra makul fiyata düşeceğinden,
bizim gibi 2.el korando 4x4 potansiyel alıcılarına şimdiden ortam hazırlanmıs olacak .
benimki şimdi 2010. e bundan sıkılmaya başlama olayı da gelecek.
bu mantık.
gelsin gelsiiin . iyidir her açıdan.
bu fiyata bu kalite diğer hangi markalarda var ?
1)diğerleri 2500 cc . bu da bir üst vergiyi ödemek demek.bizimki ise 1998 cc
2)en düşük fiyat ssangyong (tatayı klasmana katmıyorum)
3) donanım , tipi , malzeme kalitesi 8/10 puan .

ugurdeniz

Moderator

bu sert kışı actyon sport4x4le geçirdim. çok memnunum. arazi dağ bayır kar çamur çok iyiydi.
bilerek hep karda filan araziye çıktım.
yeni bir hobi / aktivite edindim böylelikle. huzurluyum mutluyum.
seni terapi eden bi aygıt bir nevi.
doğayla başbaşasın ; ve sana bu araç yardımcı oluyor.
hatcbag yada sedan bi arabam olsaydı , çıkabilir , gezebilir miydim öyle yerleri hiç ? Hayır.
öte yandan tipiyle , cüssesiyle de çok olumlu değerlendirmede bulunuyor çevremdekiler.
2 yıl sonra seni alırım ben , korando 4x4.

cavdare

Moderator

servise uğramadığın sürece terapi etkisi var- servise yolun düşerse ters etki yapmaya başlıyor.... :)
ama actyon sport kullanan bir kişi kolay kolay başka araçlara geçemiyor... bizim arkadaşlar hep araçları değişti accent blue ix35 juke vs.. ama bakıyorum hiç birini kendi aracımla değişmem-- sadece bazen kyron alsammı diye aklımdan geçiyor.o günlük kullanım için daha uygun, lazım olunca bir römork takarım diye düşünüyorum,, ama muhtemellen düşük kilometreli bir 4*4 manüel kyron la takas imkanı bulmadıkça değişmem--- ozamana kadarda kyronların km si yükselir... bizde gene korando sports a döneriz...

oguzhan

Moderator

kısacası bi ortaya çıksın araçlar bi denensin 2. ele düşsün bizimkilerde yaşlansın umarım bu araçlar bizimkilerin değer kaybetmesine neden olmaz

bir ara ciddi ciddi düşündüm aracımı satmayı. nakitte ihtiyaç vardı. sonra yine araba alacağımı düşündüm. sonra ne almalıyım? diye düşündüm. 4x4 ten vazgeçmem dedim (tadını aldık bi kere).sonra yine
Kyron dedim. sonrası malum. vazgeçtim

arazi de kullanmak için almam bu arabaları kıyamam çizilir diye. 155 binde 2009 Kyron'um var bebek gibi maşallah. hala gönül rahatlığıyla giremiyorum çamura kayaya. kar kum eyvallah sonuna kadar

benim gibi düşünen vardır illaki. bu arabanın gelmesi almaya hevesli olduğum için değil de, markamızı yaygınlaştıracağı için memnun eder beni. 4x4 piyasasına sert bir giriş yapacağı şüphesiz :mshareketliifade332