İstanbul Anadolu Yakası Özel Servis Hakkında

İyi günler,

Aracımın garantisi olmadığı ve de genel olarak bütün markalarda yetkili servisler pahalı olduğu için İstanbul Anadolu tarafında ekonomik ve güvenilir özel servis veya usta/ustalar arayışındayım.

Tavsiye edebileceğiniz aracın düzenli bakımlarını yaptırabileceğim, ihtiyacım olduğunda, motor/şanzıman/turbo , mekanik, kaporta ve elektrik işlerini yaptırabileceğim Anadolu tarafında servis ve usta önerilerinize açığım. (aracı yeni aldım ve aklimda yaptırmak istediğim birkaç bakım ve değişiklik var)

İnternetten aramalarla bulduğum bu servisi kullanan ve bilgi verebilecek arkadaş var mı?
CAFER ÖZTÜRK
Bostancı Oto Sanayi Sitesi G Blok No: 13 İçerenköy Bostancı İstanbul 34700 Türkiye
http://www.ssangyongozelservis.net/

Teşekkürler,

F

falken34

walla cok iyi bir konuya el atmışsınız.anadolu yakasında iyi bir özel servis varsa bize de faydalı olacaktır.

Selam

Cafer ile bir kez yolda kalmam sebebiyle çalışma fırsatım oldu. Kapalı olan servisini açtı ve arızamı giderdi sağolsun.

Bu süreçte konuşma fırsatımız da oldu. Cafer Yetkili servisten ayrılmış bir arkadaşımız. Ssangyong'u iyi tanıyor. Tüm sertifikaları almış, almanya'da eğitimlere katılmış ve tamamlamış. Zaten iş yerinde belgeler görülebiliyor.

Daha sonra ihtiyaç olduğunda da tel'den danışmalarım oldu, ilgilendi yol gösterdi. Fiyat konusunu baştan konuştuğunuz sürece güvenebileceğiniz bir arkadaşımız olduğunu düşünüyorum.

SsTeam

Yönetici
Biz ona baskina gidelim tanisalim 10 araba gidince adamın yardımcı olmaktan baska seçeneği yok zaten

Rexton 2.7

SsTeam

Yönetici
O zaman yeni toplanma alanımız anadolu yakasında ssangyongozelservis.net cafer ustanın yerini.

ikametim maltepe işyerim içerenköyde bostancı sanayi 5 dk yolum var yürüyerek bende pazartesi ilk işim bi uğramak olacak

SsTeam

Yönetici
Enyakin zamanda gidelim tuzlaya para kazandirmaktan biktim valla...siteye reklam versin konusalim

Rexton 2.7

Bugün bakım ve birkaç ufak tefek iş için aracımı Cafer Ustaya bıraktım. Kendisiyle tanışmış olduk ve araçla çok ilgilendi. Ayrıca Ssangyong araçlar konusunda çok bilgi ve tecrübeli olduğunu konuşurken ve sorduğum soruları yanıtlarken çok belli etti. Ayrıca bütün istediğim ve ileride yapmayı düşündüğüm işlere yetkili servisin yarısından az fiyat verdi. Bakım ve yapılan işler sonrası tabii ki tekrar yorumlarımı yazarım ama şu ana kadar tavsiye edebileceğim bir güven yarattı. Herkese tavsiye ederim servislere boşuna fazla para vermeyin.
CAFER ÖZTÜRK
Bostancı Oto Sanayi Sitesi G Blok No: 13 İçerenköy Bostancı İstanbul 34700 Türkiye
http://www.ssangyongozelservis.net/

F

falken34

şu cafer ustayla bide ben tanısayım bakalım..iyi ustaya hasretiz walla...:D

Merhabalar foruma yeni üye oldum servis önerileri neler diye girmiştim Cafer usta önerinizi gördüm aracımı ben de kendisine göstereyim düşüncelerimi paylaşırım.

İstanbul Avrupa yakasından Bostancı ya gittim Cafer Ustaya, forumdaki tavsiyeler üzerine. 180.000 km komple bakım ve ön takım elden geçti rot başı rot kolu aks kafaları boşlukları tamiri, ön fren balatası değişim. Ön disk taşlama, kapı kilit arızası vs. Cafer Öztürk ustaya yaptırdım. Ssangyong Yetkili servisten ayrılma işin ehli iyi bir usta ssangyong araçlardan iyi anlıyor tavsiye ederim bakım tamir için. Cumartesi sabah bıraktım aks tamiri dışarda olduğu için aynı güne yetişmez dedinm aracı bırakıp Pazartesi akşam geç saatte de olsa beni bekledi teslim aldım. araç nereydese 0 km gibi sessiz olmuş direksiyon daki tıkırtı boşluklar gitmişti.