SsTeam Yönetici 19 Ara 2014 #4 Cevap: Ne renk aracımız olsun? Arabanın kaportasının dış yüzeyinde güneş ısısıyla renk değiştiren nano boya vardır. Kaportanın altında ise boyanın ısınmasını sağlayacak rezinstans düzeneği mevcut. Direksiyonun yanında bulunan butona basıldığında kaporta ısınacak ve araba renk değiştirecek. Kaportaya 31 derecede renk değiştiren boya uygulanmıştır.
Cevap: Ne renk aracımız olsun? Arabanın kaportasının dış yüzeyinde güneş ısısıyla renk değiştiren nano boya vardır. Kaportanın altında ise boyanın ısınmasını sağlayacak rezinstans düzeneği mevcut. Direksiyonun yanında bulunan butona basıldığında kaporta ısınacak ve araba renk değiştirecek. Kaportaya 31 derecede renk değiştiren boya uygulanmıştır.
rextonmert Moderator 19 Ara 2014 #5 Cevap: Ne renk aracımız olsun? Bu nasıl bişey abi nasıl bi teknoloji İsmail abi şaştım doğrusu türkiye de bu işi yapan varmıdır ne kadar maaliyeti vardır acaba?
Cevap: Ne renk aracımız olsun? Bu nasıl bişey abi nasıl bi teknoloji İsmail abi şaştım doğrusu türkiye de bu işi yapan varmıdır ne kadar maaliyeti vardır acaba?
SsTeam Yönetici 19 Ara 2014 #6 Cevap: Ne renk aracımız olsun? http://www.youtube.com/watch?v=BqtLQrIzvQE Şu an için türkiyede yapan bir yer yok çok yeni bir teknoloji.
Cevap: Ne renk aracımız olsun? http://www.youtube.com/watch?v=BqtLQrIzvQE Şu an için türkiyede yapan bir yer yok çok yeni bir teknoloji.
V vedaterdönmez 19 Ara 2014 #7 Çok yakında bizde , ssangyongclubtr yi izlemeye devam edin [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
rextonmert Moderator 19 Ara 2014 #9 Birde bu işi türkiyede yaparlarsa ne kadar radar uygulaması ne kadar kırmızı ışık varsa bide plaka değiştirip hepsinden geçerler.
Birde bu işi türkiyede yaparlarsa ne kadar radar uygulaması ne kadar kırmızı ışık varsa bide plaka değiştirip hepsinden geçerler.
Insigna 19 Ara 2014 #12 Arkadaşlar, hayalkırıklığı yaratmak istemem ama aracınızın kısa bir videosunu gönderirseniz bu hizmeti verebileceğimden korkuyorum.
Arkadaşlar, hayalkırıklığı yaratmak istemem ama aracınızın kısa bir videosunu gönderirseniz bu hizmeti verebileceğimden korkuyorum.