DUYURU İleri Sürüş On Road Off Road Eğitim Hakkında Bilgilendirme

SsTeam

Yönetici
Sevgili Üyelerimiz.

En son toplantımızda ileri sürüş eğitimi ile alakalı geranimo - ahmet abimiz fiyat araştırması sonuçlanmıştır ve fiyat teklifi ektedir herkesin okuyup katılıp katılmayacağını buradan bildirmesini rica ediyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 1990
PDF FIYAT TEKLIFINI AĞAĞIDAKI LİNKTEN İNDİREBİLİRSİNİZ.

http://we.tl/D3DeQnjyNf

SsTeam

Yönetici
binek araç için ve offroad için beraber olduğunda fiyat ne olacak? sadece binek aracı için aldığımız eğitimin fiyatı 175+20=195

V

vedaterdönmez

Ben baştan belirtmistim böyle bir eğitimin güzel olacağı kanısındayım ben varım

Hafta sonu olacaktir tabi bu egitimler, degil mi? Oyleyse ben 2 kisi olarak guvenli suruse katilirim. 4x4 icin dusuneyim biraz daha.

Arkadaşlar merhaba,

Gecikmeli dönüşüm için özür dilerim.

Bence her iki eğitimi almakta fayda var. KDV hususu ile ilgili bilgiyi yarın netleştireceğim.

Ancak açıkçası ilgiyi umduğumdan çok az buldum.

Hayırlı haftalar

V

vedaterdönmez

Bugün lastikleri denemek için araziye çıktım ben gerçekten eğitim almanın şart olduğuna inandım çok acil bir şekilde katılımları gerceklestirip bir an önce başvuruları yapalim

SsTeam

Yönetici
egitimden ziyade tecrube onemli , karda buzda camurda makine nasıl kullanılır , intıkal mesafesi , fren mesafesi , g kuvveti , vs vs derın konular işin ozeti fizigi ıyı bilen iyi sofor olur .

F

falken34

Sabri abi haklı. Temel eğitimden sonra aracı tanımak ve kendi sürüş tekniğini geliştirmek gerekli.