Hobi ve ilgi alanları sayfalarımız açılmıştır hayırlı olsun

F

falken34

serbest dalış,bisiklet,motorsiklet,avcılık,evcil hayvanlar,ateşli silahlar,halk oyunları,okçuluk,yüzme,balıkçılık,kamp&keşif,trekking,offroad,modifiye,hi-fi,sinema,haritacılık:D

oguzhan

Moderator
adminim iyi günler... hobi vb. alanlar silah atıcılık ve avcılık bölümünü göremiyorum ?

SsTeam

Yönetici
vardı kaldırdım çok fazla giriş ve katılım sağlanmayan bolumleri kaldırıyorum kuru kalabalık yaratıp sitenin kalitesini düşürüyor.

F

falken34

bahar gelsin bakalım. bi aktivite yaparız.:D
hem gezi hemde dalışı bir arada yaparız :D

SsTeam

Yönetici
kenanım , siz tüpsüz dalıyorsunuz sanırım , ben tüpsüz dalmam , hayırlı hatıralarım yok maalesef

Tupsuz dalış tuplu dalistan daha guvenlidir aslında, cunku hizli ciktin diye vurgun riski yok. yeter ki kendi sınırlarını limitlerini bil, en buyuk risk senkop, bu yaz daldigim yerde 2 kisi bu sekilde vefat etti, bu arkadaslarin ortak ozelligi ileri duzey zipkinci olmalariydi. Maalesef kendine aşırı güven bu sporda cok tehlikeli.

Mustafa Alkan

SsTeam

Yönetici
nefes ile ilgili sorunum var ilave olarak closetrofobi... tüp ten nefes almak psikolojik olarak rahatlatıyor. saroz da eğitim dalışlarında tüpsüz 13 metrede sıkıntı yaşadım nerede ise boğuluyordum ..

F

falken34

mustafa abi haklı..serbest dalış tüplüden daha güvenli..vurgun yeme riski yok..
serbet dalışta limitlerini bilmek gerek.gereksiz zorlamamalı..
serbest dalışta ciğerleri aşırı zorlama yapılırsa senkop(sığ su bayılması) oluyor..

ertuğrul abi yapıcaz bi aktivite ama ben tüplü dalmam :D
tüpsüz daha güvenli hissediyorum..