herkese selam :D

B

BARJEN

Arkadaşlar merhaba Uzakdoğu menşeili araçlara hep bir önyargım vardı. Fakat bugün Şahsuvaroğlu ssangyong tuzla showroom una arkadaşıma korondo sports bakmaya gider iken yaptığımız test sonucunda enteresan olarak 2 araç sipariş verirken bulduk .Birçok şey hediye ettikten sonra korondo sports 4*2 otomatik şanzumanlı aracı bize 49.000 tl ye bıraktılar aracı 3-5 gün içinde teslim edeceklerini söylediler sabırsızlanıyorum .Fazla bir bilgim olmadan yada araştırmadan gözümü karartıp aldım. Umarım Allah kaza bela vermeden keyfini çıkarmak kalır .Tanışmayı biraz abarttım galiba artık bende bir SSANGYONG luyum herkese sevgiler ve saygılar ...

SsTeam

Yönetici
hayırlı olsun bende rexton aracımı alırken çok araştırmıştım falken34 üyemizin forumlarda yaptığı birçok olumlu yorumlarından sonra kimseye danışmadan direkt gidip aldım çimdi çok menmunum korondo sports ile rexton arasında kasa dışında bir fark yok motor şanzıman herşey aynı.

SsTeam

Yönetici
Hayırlı olsun. Allah kazasız sürüşler versin. Sanki aynı filmi tekrar izler gibiyim. Bir arkadaşa araba bakmaya gittiğimizde; biz de testten sonra 3 arkadaş araba aldık.:cool:

legionee

Moderator
Arkadaşlar merhaba Uzakdoğu menşeili araçlara hep bir önyargım vardı. Fakat bugün Şahsuvaroğlu ssangyong tuzla showroom una arkadaşıma korondo sports bakmaya gider iken yaptığımız test sonucunda enteresan olarak 2 araç sipariş verirken bulduk .Birçok şey hediye ettikten sonra korondo sports 4*2 otomatik şanzumanlı aracı bize 49.000 tl ye bıraktılar aracı 3-5 gün içinde teslim edeceklerini söylediler sabırsızlanıyorum .Fazla bir bilgim olmadan yada araştırmadan gözümü karartıp aldım. Umarım Allah kaza bela vermeden keyfini çıkarmak kalır .Tanışmayı biraz abarttım galiba artık bende bir SSANGYONG luyum herkese sevgiler ve saygılar ...
Ben 1 yıl boyunca araştırdım da ne oldu, ikimiz de aynı sonuca vardık; Ssangyong... :D İçiniz rahat olsun, daha bugün Kararda Sports'un şöfor koltuğuna oturup hayran kaldım.(Rexton'umun sol sis far sekmanını kırmışım da, servisteydim bugün). Tesadüf dün akşam araba almayı düşünen bir mobilyacı arkadaşa tavsiye ediyordum.

B

BARJEN

Umarım her şey güzel olur .Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Arka kapak seçimim yüzünden proje vs. işlemler için 5 gün daha beklemek zorunda kalacağım olsun geç olsun güç olmasın :D Bu arada 0 km düşünen arkadaşlar var ise ellerini çabuk tutsunlar bankalarda kredi düzenlemeleri yakındır . Duyduğum bilgilere göre maximum 20.000 tl kredi verilecek oda eğer iyi bir müşteri iseniz yada kredi çekeceğiniz banka hesabınız var ise .