Herkes ssangyongla ilgili içini döksün

korandosports

Moderator
1.tasarımları iyi değil
2.yıl olmuş 2014 hala merdiven şasi (arazi için daha iyi)
3 boyum uzun olduğu için korando sportsta göğüslük dizimle aynı mesafede
4 plastik aksamlar kalitesiz
5. sorunsuzluktan uzak olması
6. Eski tasarımları cilalayıp satmaya çalışmaları
7 rextona sırf mercedes diye 5 ileri otomatik koymaları
8 direksiyon dümen gibi ve ince

iyi yönleri

1. Heybetli
2. Önü çok vahşi (korando sports):cool:
3. konforu ve rahatlığı
4.iyi yalıtımları
5. arazi kabiliyeti

F

falken34

hocam ssangyonga tasarımları iyi değil demek haksızlık olur...

merdiven şasesin faydasını cumartesi battıgımda gördüm
gerçekten olmazsa olmazlardan biri...

evet sorunsuzluktan uzak bir marka...ama birçok markadan saha az sorun çıkarıyor..

bence rextonun eksileri..
1-direksiyon çok büyük ve turu çok fazla..
2-araçta yol bilgisayarı yok...
3-altimetre barometre pusula eğimölçer gibi bir gösterge yok..
4-arka süspansiyon sert..yumuşak olmalı..
5-aksesuar ve opsiyonlar çok kısıtlı...en basiti bir multimedya sistemi yok..sonradan bağlatmak gerekli..

şimdilik aklıma gelenler bunlar..

SsTeam

Yönetici
Satin alindiği gün arizalar çikartmasi dişinda bence söylenecek başka bir şey yok.

SsTeam

Yönetici
kenanım, 6 Mayısta mahkeme vardı, kısaca şöyle bilgi vereyim, karşı tarafındilekçesinin içeriği benim ihbar ve ihtar olarak gönderdiğim yazılar içindenanlam bütünlüğü olmadan cımbızla 3-4 cümle alıp kopyalamışlar ve bununla itirazetmişler. Ancak mahkeme haziran ayına tekrar bilirkişi tayin etmiş hatta heyet,ancak masrafını davayı biz açtığımız için bize mahkeme sonunda alınmak kaydıile (kazanırsak) , mahkeme tarihinde ağustos sonuna atmış. şu an bilirkişiraporu çok önemli. Aslında arıza olmayan araçlarla bilirkişi görüşmesi, tetkikanında kıyaslatabilsem iyi olacak ama nasıl yapacağım konusunda net bilgim yok bakalım,Allah yardımcımız olsun, vesile ile tüm dara düşmüşlere... Allah nasip ederdeMANGALDA bir araya gelirsek orada daha detaylıda anlatırım, sizlerden de fikir alırım,istişare eder bir yol çizeriz. Ama beklediğim bel altı vurmaların bu şekildeolacağını tahmin etmemiştim. Üzüldüm açıkçası. Ama şu gerçekten aslavazgeçmemek lazım AYIPLI MALIN ARKASINDA GÜÇLÜ, KURUMSAL BİR FİRMA VARSA,MALZEMENİN AYIBINI BİLE GÖREMİYORSUN ZATEN KENDİLERİ HALLEDİP GEREĞİNİUĞRAŞTIRMADAN YAPIYORLAR, AMMA VELAKİN AYIBINI AYIPLA ÖRTMEYE ÇALIŞAN birzihniyet

F

falken34

biilirkişiye benim mumarayı verebilirsin abi..hatta direk buraya gelsinler benim araca bindireyim...durumu anlatayım...:D

SsTeam

Yönetici
yedek parca fiyatları cok aşiri yuksek , aracın turkıyeye giris rakamı 10 bin dolar civarı gerısı kdv otv vs vergıler , bana krank pıstonlar kısaca motorun malzemelerı lazım servisler 8 , 9 bin lira para istıyorlar , şaka gibi .

SsTeam

Yönetici
sabri abi bakarsan yedek parca ithal ederiz yurt disindan ssangyongburada.com diye bir site acip internetten satariz

SsTeam

Yönetici
valla ben birkaç görüşme yaptım yurtdışındaki firmalar ile aksesuar konusunda. neden olmasın yaparız , benim bir tanıdığım gm grup -opel,chevroletvs... parçaları getiriyor almanyadan hem ucuz hemde hiç boş durmuyorlar. Parçalar Orjinal ki gm in fason iş olarak üretim yaptırdığı yerlerden. şöyle söyleyeyim yağ/hava/ 2li POlen filitresi , Bujiler , buji kabloları - ve 4 lt orj. yağ ,Babamın araca aldım sadece 180 tl ödedim. Servisten sordum 560 tl. Babam sormuş memlekette 750 tl demişler :) yapalım anasını satayım.. ciddi fikirler bekliyorum , anonim şirket koyar buna göre hareket ederiz..:confused: