Hdc 4x4 High Check Esp İkaz Işıkları

hdc 4x4 high check esp ikaz ışıkları ayrıca vites geçişlerinde silkeleme var ne yapmalıyım arkadaşlar yardım lütfen !!!! hdc kullanmam 4x4 l işim olmaz, arabayı sırtımda taşır gibi kibar kullanırım.Neden böyle bir arıza var anlamış değilim:((

toranaga

Moderator
Cevap: hdc 4x4 high check esp ikaz ışıkları

Murat bey aracınızı ilk çalıştırış ta siz veya başka birisi kullanmış ise o check işlemleri bitmeden (yani araç beyni tarafından bütün kontroller yapılmadan) belkide kızdırma bujisi ikazı dahi sönmeden araç çalıştırılmış ve ECU buralarda hata olduğuna karar vermiş, şanzumanda kendisini korumaya almış olabilir. Eğer böyle bir durum varsa geçici hata kayıtları 48 Saat sonra kendiliğinden silinmekte. Şanzumanla ilgili vites geçişleri de bu süre sonunda düzelecektir. Ancak geçici hata kayıtları silinmez ve bu süre sonunda da aracınız düzelmez ise Bulunduğunuz yerde bilgisayarla hata tespiti yapabilen servislerde de arıza kayıtlarını okutup, sildirebilir ve yetkili servisten hata kodları ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Geçmiş olsun.............

bu durumlar ara sırasert tümsek geçişlerin ve sarsıtılardan olabiliyormuş benide başıma eps ışıgıla ilgi bir sorun oldu servisi aradım gelin bir bakalım dediler servise giderken ışık söndü servite kontrol edip bir şey olmadıgı söyleyip hata kodunu sildiler birdaha hata veya arıza ışıgı yanmadı aracm kyron 4x4

.....(arkadaşlar yardım lütfen !!!! hdc kullanmam 4x4 l işim olmaz, arabayı sırtımda taşır gibi kibar kullanırım.Neden böyle bir arıza var anlamış değilim....)

:nazarlik::nazarlik::nazarlik:

...ARABANIN KARAKTERİ İLE OYNADIĞİNİZ İÇİN KAFA SALLIYOR....

........BANA İŞKENCE ETME DİYE...... İNTİHAR EDERİM DİYOR......!!!!??????

İkiz ejderin Tarih öncesi Yarı at Yarı insan Yaratığı nın anladığı dil karakterinin ortaya çıktığı zaman ki halidir..... Karakteri gibi davranın Kendine gelsin......

:ambulance6zx::ambulance6zx::ambulance6zx::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::laz-2::laz-2::laz-2::laz-2::laz-2:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dlPaOxm6zVc

http://www.ssangyongclubtr.com/konu/1091-kyronda-sonmeyen-isiklar.html