Bir aydır sağlık problemleriyle uğraşıyorum ilk önce cildimdeki sivilceler ve çok sayıda ve büyük olan benlerim nedeniyle dermatoloji doktoruna gittim bana içeriği kimyasal olan bir krem verdi ilk hafta problem olmadı fakat bir ayın sonunda yüzümde gözümde kaşınma ve yanmalar oldu kremi bıraktım. Bu sırada göz kontrolüm için aynı hastanenin göz bölümüne gittim yeni cam numaralarımı verdiler bu arada doktor mikroskopla gözüme bakarken hafif bir kanlanma var dedi bende ilaçtan önce yoktu olunca kremi bıraktım dedim doktorda sivilce ilacı göz kuruluğu yapabilir dedi göz damlası yazdı. Daha sonra dermatoloji bölümüne yine gidince belirtileri anlattım ilacın hap olanına geçtik bi de ne göreyim kapsüllü hap hayatta yutamam ya ezerim ya içini reçele döküp öylr yutarım
şaka değil doktorların önerdiği yöntem
. Buna rağmem bir aylık sürede göz kanlanmam geçmedi göz doktorum kontrolde birşey görmedi ama neden geçmiyor anlamadım bir de geçmediği gibi güneşte ve rüzgarda bazende evde gözümün ağrısı başıma vuruyor çocukluğumdan beri sinüzit var fakat bu seferki ağrıyı daha önce yaşamadım hem de sinüzit belli bir zaman ara ara sürerdi bu sürekli. Bu arada iki göz doktoru gördü birşey yok dediler 10 gündür günde 3-4 defa göz damlası damlatıyorum haftaya da kbb doktorundan randevu aldım umarım birşey çıkmaz ağrı artarsa beyin mr çektireceğim. Allah kimseye hastalık vermesin