Merhaba arkadaşlar.Aracım 2011 model Actyon Sports A200 4x4
10.000 KM bakıma götürdüm. Allah muhafaza gitmez olaydım.
80 TL ye 1 hafta önce aldığım anahtar muhafazası haşat. Sağ arka çamurluk sürtülmüş. 3 ncü defa 10.000 bakıma gitmeme rağmen klimayı bi türlü yapamadılar.
Ama parasını paşalar gibi aldılar. İlgi alaka sıfır. Sonrasında Debriyaj seti gitti. Volan + set değişecek dediler... Aldılar 2,250 TL ... Arka krank keçesini zahmet edip değişmemişler... Malum araç yağ kaçırmaya başladı.. Tekrar gittim... 300 TL
Sebep ?? EE aaa mmm abi bu bi araba sonuçda .... ısınır soğur falan filan ...
Her türlü ayar mevcut.... Arka fren balataları değiştirildi ... 20 gün sürdü.. şimdi her fren de tekrar sekman sesi geliyor..
Faturada yağ, mazot, polen, hava filtrelerinin değiştiğini söylediler ama tamamen yalan dolan......
Devamm
Merak ettim ve bu işlemlerin hepsini ben yapmaya karar verdim... Satın alma işini tabiki....
Yağ filtresi : 20 TL
Mazot filtresi :18 TL
Seperatör Filtresi : 20 TL
Hava Filtresi : 20 TL
Polen Filtresi : 20 TL
8 Litre Shell Helix HX8 Tam Sentetik 5W30 motor yağı : 160 TL
Bütün bu değişimi yapan ustamın El emeği : 30 TL
TOPLAM : 288 TL ve her şey gözümün önünde yapıldı.
BAHSE KONU SERVİS ÜCRETİ : 560 TL
Benim ağzım yandı... Artık yoğurdu bile üfleyerek yer oldum
Siz arkadaşlarımı bu konuda uyarmak istedim diye yazma ihtiyacında bulundum... Tabi bende stres attım biraz
Saygılarımla....
10.000 KM bakıma götürdüm. Allah muhafaza gitmez olaydım.
80 TL ye 1 hafta önce aldığım anahtar muhafazası haşat. Sağ arka çamurluk sürtülmüş. 3 ncü defa 10.000 bakıma gitmeme rağmen klimayı bi türlü yapamadılar.
Ama parasını paşalar gibi aldılar. İlgi alaka sıfır. Sonrasında Debriyaj seti gitti. Volan + set değişecek dediler... Aldılar 2,250 TL ... Arka krank keçesini zahmet edip değişmemişler... Malum araç yağ kaçırmaya başladı.. Tekrar gittim... 300 TL
Her türlü ayar mevcut.... Arka fren balataları değiştirildi ... 20 gün sürdü.. şimdi her fren de tekrar sekman sesi geliyor..
Faturada yağ, mazot, polen, hava filtrelerinin değiştiğini söylediler ama tamamen yalan dolan......
Devamm
Merak ettim ve bu işlemlerin hepsini ben yapmaya karar verdim... Satın alma işini tabiki....
Yağ filtresi : 20 TL
Mazot filtresi :18 TL
Seperatör Filtresi : 20 TL
Hava Filtresi : 20 TL
Polen Filtresi : 20 TL
8 Litre Shell Helix HX8 Tam Sentetik 5W30 motor yağı : 160 TL
Bütün bu değişimi yapan ustamın El emeği : 30 TL
TOPLAM : 288 TL ve her şey gözümün önünde yapıldı.
BAHSE KONU SERVİS ÜCRETİ : 560 TL
Benim ağzım yandı... Artık yoğurdu bile üfleyerek yer oldum
Siz arkadaşlarımı bu konuda uyarmak istedim diye yazma ihtiyacında bulundum... Tabi bende stres attım biraz
Saygılarımla....