Forum'da Kayboluyorum ( Çözüldü )

arkadaşlar merhaba;
mevcut forum bana çok karışık geliyor.buraya gelince inanın konudan konuya atlayıp kayboluyorum.daha sade bir halde düzenlenirse daha çok aktif katılım sağlanacağına inanıyorum.ilginize şimdiden teşekkürler...

SsTeam

Yönetici
Cevap: forum da kayboluyorum

evet murat , bazı konulara ulaşamıyoruz , ve top20 konular haricinde de nitelik nicelik izleyemiyoruz. neden bilemiyorum ama bir karışıklık var katılıyorum sana. aslında konular başlıklar altında ve konular ziyaretçi de görüyor. acaba çok fazla üyemiz oldu , ve çok fazla konu giriliyor ve sırf bu sebepten ,her konuyu izlemeye zaman bulamıyor olabilirmiyiz..

SsTeam

Yönetici

arkadaşlar merhaba;
mevcut forum bana çok karışık geliyor.buraya gelince inanın konudan konuya atlayıp kayboluyorum.daha sade bir halde düzenlenirse daha çok aktif katılım sağlanacağına inanıyorum.ilginize şimdiden teşekkürler...
Genel hali ile tüm forumlarin çalışma mantığı aynı sizin onerebiliceginiz benim bilmediğim bir sistem var ise gösterin bizde aynısını yapalım lakin şu an öyle bir sistem yok.

SsTeam

Yönetici

5 sene gezenbilirde takıldım cok onemlı konuları sabitleyip konu baslıgı yapıyorlar , genel mantık işleyiş aynı bence .

SsTeam

Yönetici

Bizim forumda'da aynı sistem işliyor zaten forum baslıgı altındakı onemli konular sabitleniyor bu işin baska kolay bir yolu yok zaten aradığınızı bulamıyor iseniz sag ust kosedekı arama butonundan ıstedıgın konuyu aratıp bulabılırsınız.

SsTeam

Yönetici

Forum yapımız değişmiştir artık aradığınız her şeyi araç modeli altında kolaylıkla bulabilirsiniz.