Far içi boya

cengiz67

Moderator
Uzun süredir far içini boyayacak bir usta arıyordum hatta gaza gelip kendim yapacaktım ama iyi bir usta buldum ve far içini boyattım hatta dahada ileri gittim içine led döşettim

ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz

cengiz67

Moderator
Ümraniye sanayide FARCI GÖKHAN USTA ,ledlerle birlikte sanırım 250 gibi bir rakama çıktı ama 2x80 mm led elinde ve piyasada yoktu tesadüfen pendik sanayide 1 çift kalmıştı onuda 40tl ye aldım ebay da 15 tl idi 100mm hiç söylemiyorum zaten.yani rakam dahada düşük olabilirdi

bugün araç muayenesine gittim. önceki araç sahibi xenon far takmış. o nedenle muayeneden geçmedi. serviste orjinal far taktırdım. peki sonradan eklenen ledler muayeneden geçer mi?

bariskonor

Moderator
Cengiz Bey
Şimdiye kadar yaptırdığınız işlemler benim tarzım olmadığı için çok yorum yapmamıştım. Ancak bu gerçekten çok güzel, estetik olmuş. Far üzerinde uyguladığınız önceki çalışmalardan da vazgeçmiş görünüyorsunuz. Buna da ayrıca memnun oldum. Açık far içinde dairesel led bence oldukça hoş olmuş. Güle güle kullanın.

cengiz67

Moderator
Sizin sahsinizda begenen begenmeyen herkese tesekkur ederim, ever onceki uygulamadan vazgecmek zorunda kaldim cunku cepheden guzel gorunmesine ragmen derinlik veremedigim icin aciyi degistirince hos goruntu vermiyordu ya fari acip icinin kalibini alip ona gore yeniden mercekli far yapacaktim yadda kolaya kacip icini boyatarak ledliyecektim hence kolay olani sectim ama iyiki Boyle olmus kissadan Hisse simply the best

oguzhan

Moderator
cengiz abi resimleri göremiyorum okuduklarımdan da tam olarak ne yapıldığını anlayamadım 2.7ci de yok forumda izlediğim öncümsün şu an aracın güncel fotoğrafı var mı çok merak ettim açıkcası :)