Evleniyorum Ey Dostlar Herkes Davetli :) 28-03-2015

SsTeam

Yönetici
Cevap: Dugunumuze davetlisiniz

Hayırlı Olsun Murat Kardeşim.
Seve Seve Bütün Tosunları Toplar Geliriz :)

SsTeam

Yönetici

Tesekkur ederim ama eksik yazmisim o gun katilacak arkadaslarin abilerinde yazmasi ne kdr guclu bir grup oldugumuzun bir on gosterisi olacagini dusunuyorum [emoji4]

bariskonor

Moderator

Gelemesek de gönlümüz o konvoyla... Mutluluklar diliyorum. Sevgi ve saygının her daim yaşatıldığı, huzurlu bir aile olmanızı diliyorum.

V

vedaterdönmez

Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun

president

ahmetersin

Moderator

Kambersiz düğün olurmu hiç [emoji12][emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk

F

falken34

düğünde koca bir aile olacağız :D

cengiz67

Moderator

Murat kardeşim ssangyong un çok büyük reklamını yapmış olacaksın düğün konvoyunda . Sponsorluk için Şahsuvaroğlu ile bi görüş istersen :mshareketliifade118:mshareketliifade118

cavdare

Moderator

ALLAH hayırlı etsin, uzun mutlu, bir evlilik, hayırlı, sağlıklı evlatlar versin...

SsTeam

Yönetici
murat hayırlı uğurlu olsun, allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin. yanılmıyorsam bu clup olarak ilk kez karşılaştığımız bir durum. tüm beyaz araçlar bence konvoyda olmalı hatta uygun gelen bir arkadaşın beyaz rextonunuda düğün arabası yapabilirsin :) tekrar hayırlı olsun..

SsTeam

Yönetici
Abi oncelikli olarak tesekkur ederim gelin arabasini kendi aracim yapicam ve konvoyda insallah ssangyonlar basta olucak guzel olucagini dusunuyorum bende [emoji4]

SsTeam

Yönetici
Muro cumartesi nerede kaçta buluşacağız kız evine nerede nerede toplanıp gideceğiz ayrıntı verir misin lütfen.

SsTeam

Yönetici
C.tesi saat 16:00 da camlicada toplanilacak ordan kiz evine gidip gelin alinip konvoyla salona gecilcek abi bn toplanma yerini lokasyonu aticam size

legionee

Moderator
Murat kardeş Allah bir yastıkta kocatsın, gelemesem de konvoyda bir Rexton'luk gönlüm var bilesin.