Eski ve yeni

V

vedaterdönmez

Hayırlı olsun mehmet bey sizi aramızda görmek isteriz

mehmet82

Moderator
saol ismail kardeşim ,Vedat abi eksik olmayın.
İlk fırsatta buluşup arabayı denemeye can atıyorum,
Sizinde destekleriniz le yaptırmak istediğim çok şey var arabaya duygusal sebeplerden yavaş yavaş olur tahminim.
şimdiden teşekkürler.

V

vedaterdönmez

Mehmet duygusallik bizim doğamızda var sorun yok 😉 azim ve sebatla devam

mehmet82

Moderator
Yeninin farkı 18 jant deri döşeme. Arabayı sattım az yakan bir araç baktım 15. gün sonunda 2010 model clio ya 33bin tl. vermeye gönlüm razı olmadı.
Molla kardeşimizde bu aracı aldım.
Mağra ve yeşillik resimleri Bartın Uluyayla' ya ait çok güzel yerler. TRT Zoryollar programında orayı daha iyi tanıtıyorlar youtube uluyayla yazınca çıkıyor seyretmenizi tavsiye ederim. Herkese Teşekkürler.

F

falken34

masallah ..
hayırlı olsun...clioya o parayı verseydiniz benim bile içim acırdı :D

mehmet82

Moderator
Teşekkür ederim Burak Bey; Şahsuvaroğlu 2.elden aldık arabayı 1 sene mekanik garanti verdiler 2 gün bindik 4 gündür servisten çıkmadı şaftı balans yapmış düşük devirde titreme yapıyordu bakalım bu gün çıkacakmı.

mehmet82

Moderator
Bizim sorunumuz şaft balansı bozulmuş hassas ve yapması zor bir işlem mesela 60km hızla sabit giderken araba bir yüksek vitese geçip 1500 devire düşünce arnavut taşı döşeli bir yolda gidiyormuşsunuz gibi sallanıyorduk. Serviste yaptılar yeni aldım ama zaten 4 senedir aynı arabadan kullanıyorum birşey var çözemedim belkide benim hüsnü kuruntum biraz kullanıp değerlendireceğim.Bide aracın yağını değiştirirken bor koydurmuştum çalıştırırken olan titremeye baya iyi gelmişti. Eğer denerseniz kullanım şeklini okumdan koymayın.

Bizim sorunumuz şaft balansı bozulmuş hassas ve yapması zor bir işlem mesela 60km hızla sabit giderken araba bir yüksek vitese geçip 1500 devire düşünce arnavut taşı döşeli bir yolda gidiyormuşsunuz gibi sallanıyorduk. Serviste yaptılar yeni aldım ama zaten 4 senedir aynı arabadan kullanıyorum birşey var çözemedim belkide benim hüsnü kuruntum biraz kullanıp değerlendireceğim.Bide aracın yağını değiştirirken bor koydurmuştum çalıştırırken olan titremeye baya iyi gelmişti. Eğer denerseniz kullanım şeklini okumdan koymayın.

Sonuç ne oldu acaba. Benimde en son yükselttikten sonra şaft kaynaklı titremem var. Sizin ki düzeldimi ve nerede yaptırdınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi