El Yapımı Dodik, Şnorkel, Ön Rüzgarlık

Arkadaşlar selam,

bir forumda gezinirken gördüm, İstanbul Kartal sanayide her türlü araca el yapımı dodik ve şnorkel yapan bir usta var Eyüb usta tel: , facebook/ottomanotomotiv olarak aratırsanız bulabilirsiniz, fotoğraflar bölümünde, elyapımı dodik,şnorkeller ve ön cam rüzgarlığı gözükmekte, Adana'dan gelip yaptırmamız zor belki istanbuldaki arkadaşların işine yarayabilir diye paylaşıyorum.

Forumdan Alıntı: ''Arkadaşlar ben Eyyüp usta atölyem kartal da tahsin kaya sanayi sitesi b blok no 39 tfl no 0537 721 00 40 her marka arazi araclara dodik moonvisor snorkel uyguluyoruz bütün arkadaşlar yardımcı oluruz..''

ahmetersin

Moderator
Cevap: El Yapımı Dodik,şnorkel,ön rüzgarlık

Mümkün olan en kısa zamanda gidip görüşücem bakalım bizim arabalara neler yapabiliyoruz bellimi olur en büyük sıkıntımız olan snorkel işi çözülür :7023ik:

cavdare

Moderator

acaba arabayı delmeden snorkel uygulamanın bir yolu varmı- onuda sorabilirmisiniz..

-mesela aynanın önündaki siyah plastiğin ordan uygulama şansı varmı....

nedimkolat

Moderator

Ertuğrul Hocam, drive.net sayfasinda bu snorkeli kullananlar dikkatimi cekti.

34 HM 1267

cavdare

Moderator

bizede böyle bir çözüm lazım... çamurluğu deldirmeyelim...

SsTeam

Yönetici

basit,sanırım kullanışlı ve kolay, delmeden kesmeden monte de edilebilir gördüğüm kadarı ile...

baturalpoghan

Moderator

Ertuğrul Hocam, drive.net sayfasinda bu snorkeli kullananlar dikkatimi cekti.

34 HM 1267

Bunun için benim aracın motor bölümünü baya inceledim, fakat o hortumun geçtiği yerde de sac var ve kesiliyor.
Ayrıca şnorkelin öyle konulabilmesi için de camla kaput arası su akımını yönlendiren plastik kapak çıkarılmış, çok da yararlı bir olay değil bence.

Ben dmax şnorkeli deneyeceğim.

F

falken34

dmaz snorkelını denedık biz..olmuyor..
actyon orjınal şnorkel oguzdaydı..yaptıracaktı fiberden..bir görüş istersen...

dtandogan

Moderator
Her marka araca herseyi uygularim diyenlere inanmayin. Bi kac konuda denedim ssangyong adini duyan direk yok diyor