DUYURU Eklenmesini istediğiniz bölümler.

SsTeam

Yönetici
Ana başlık olarak aklımızdakileri ekledik. Belirli bir zamana kadar eklemeye devam edeceğiz.

Bununla ilgili sizin istek ve görüşlerinize dikkate alıp önem veriyoruz. Mantıklı ve uygun olacak bölümleri eklemeyi düşünüyoruz.

Bu sebepten forumda görmek istediğiniz bölümleri yazarsanız ona göre hareket etmiş oluruz.

SsTeam

Yönetici
seviyeli , dengeli , daim muhabbetler diliyoruz öncelikle.. benim birkaç fikrim olacak yeniler için.. ama lütfen fikrirlerim için yeni ekleri ben açayım malum hala züpermoderatör olamadık :)
1-yeni çocuk sahibi olan arkadaşların duyurularını yapacağımız bir alan
2-Evcil hayvan sahipleri arkadaşların hayvanlarını yayımlayacağımız , ve bu konuda da paylaşım yapacağımız bir alan
3-Doğum günleri , bu alanı ytkili süper moderatör arkadaşların takibi ile ilgili üyemize doğum günü tebriği (Bunu evlilik yıl dönümü olanlar içinde yapabiliriz bazen hanımlardan izin almak zor oluyor ya işte onun için bir hatırlatma ile belkide bir evlilik bile kurtulabilir :) )
4-İş ALanları koyabiliriz, elemana ihtiyacı olup eleman arayan , işe ihtiyacı olur iş arayanlar için..
5-Silah Merakı : bu alanda ilgilenen arkadaşlar için çeşitli silah ve basit eğitimler üzerine bir alan oluşturabiliriz

daha fikirler sunarım......

V

vedaterdönmez

Ölüm ,baş sağlığı ve taziye duyurularinin olacağı bir bölüm olabilir.

cavdare

Moderator
bir öneride benden ...üye haritası çıkaralım,, biri geziye çıkınca geçtiği yerde kimler var bilir,,uğrar bir çayını içer
(tabi haritada sadece ssanyongclup üyelerine çay içirmeye zamanı olanların yerini işaretleriz:) )

cavdare

Moderator
bu arada silah köşesi fikri fena değil..çok iyi atıcı olamasamda atış yapmayı severim..

SsTeam

Yönetici
bir öneride benden ...üye haritası çıkaralım,, biri geziye çıkınca geçtiği yerde kimler var bilir,,uğrar bir çayını içer
(tabi haritada sadece ssanyongclup üyelerine çay içirmeye zamanı olanların yerini işaretleriz:) )
çok mantıklı , herkeste whatsup var telefonlarda eklendinmi harita civarında olan arkadaşlar ile müsaitlik durumuna göre ziyaret gerçekeleşir , sanal ortamdan daha sıcak , salep tadında sohbet olur..

ahmetersin

Moderator
Araçlarımız için gerekli olan ekipmanların listelendiği sabit bir konu açsak nasıl olur İsmail abi? Çizmeydi telsizdi vs bir liste hazırlayıp koysak? Yönetim Komitesi Kurul Kararında yazılı ama konu olursa insanların ilgisini daha fazla çeker diye düşündüm

mehmet82

Moderator
Merhabalar arkadaşlar ben otomobil alt takım üreten bir firmada yurt içi bayi satış sorumlusuyum OTOFORM otomotiv internet sitemizi de ziyaret edebilirsiniz.
siz sormadan söyleyeyim bizim araçlara göre pek bir şey yok.
şimdi bazen (ayda 1-2) yeni ürünler geldiğinde bu ürünleri araç üzerine takıp fotoğraf larını çekiyoruz ürünü de o araca hediye ediyoruz.
benim istediğim başlık o aracı ve takılacak parçayı yazayım insanlar okusun ve eşi dostu faydalansın bize gün içinde bir saatini ayıracak sadece örneğin:1999-2001 arası
ford fokus arka salıncak takılacak derim. siz uygun görürseniz böyle bir fayda sağlaya bilirim bende araba arama derdinden kurtulurum.;)

SsTeam

Yönetici
Merhabalar arkadaşlar ben otomobil alt takım üreten bir firmada yurt içi bayi satış sorumlusuyum OTOFORM otomotiv internet sitemizi de ziyaret edebilirsiniz.
şimdi bazen (ayda 1-2) yeni ürünler geldiğinde bu ürünleri araç üzerine takıp fotoğraf larını çekiyoruz ürünü de o araca hediye ediyoruz.
benim istediğim başlık o aracı ve takılacak parçayı yazayım insanlar okusun ve eşi dostu faydalansın bize gün içinde bir saatini ayıracak sadece örneğin:1999-2001 arası
ford fokus arka salıncak takılacak derim. siz uygun görürseniz böyle bir fayda sağlaya bilirim bende araba arama derdinden kurtulurum.;)

mehmet bey , çok güzel ve faydalı bir detay. çok mantıklı aynı zamanda da . uygulayalım...

SsTeam

Yönetici

Bende bu firmalar bu aksesuarları takmak için bu kadar farklı model aracı nereden buluyor diye düşünüyordum biraz önce tam zamanında içimdeki sese cevap oldu

cavdare

Moderator
sayı artınca muhabbet azalmasın inşallah...genelde azınlıklar arası bağlantılar daha güçlü olur...

SsTeam

Yönetici
İnce eleyip sık dokuyacaz üyelerimize aramıza mesafe koymadan abi kardes olmaya basarir isek daha çok gucleniriz