Ejderime Karadeniz Havası aldırdım..

Karacaköy Evicik plajına bir kaçamak yapmaya fırsatım oldu. Hava buzzz ama Serdar kardeşimle güzel saatler geçirdim.

Ekli dosyayı görüntüle 2694

Ekli dosyayı görüntüle 2695

Ekli dosyayı görüntüle 2696

Ekli dosyayı görüntüle 2697

Ekli dosyayı görüntüle 2698

Ekli dosyayı görüntüle 2699

Ekli dosyayı görüntüle 2700

Ekli dosyayı görüntüle 2701

Ekli dosyayı görüntüle 2697

Ekli dosyayı görüntüle 2702

Ekli dosyayı görüntüle 2703

Ekli dosyayı görüntüle 2704

Ekli dosyayı görüntüle 2705

Ekli dosyayı görüntüle 2706

Ekli dosyayı görüntüle 2707

Birazda çalışalım , Karadeniz'in verdiği kütükler ziyan olmasın :smile-new:

Ekli dosyayı görüntüle 2708

Ekli dosyayı görüntüle 2709

Ekli dosyayı görüntüle 2710

Ekli dosyayı görüntüle 2711

Ekli dosyayı görüntüle 2712

Ekli dosyayı görüntüle 2713

Esas amacım sahile inip kumda dolaşmaktı, ama sahili inen bütün yollar yağmurdan dolayı bozulmuş idi :confusion: bende inemedim bari çıkayım dedim :friendly_wink:

Ekli dosyayı görüntüle 2714

Ekli dosyayı görüntüle 2715

Ekli dosyayı görüntüle 2716

Ekli dosyayı görüntüle 2717

Ekli dosyayı görüntüle 2718

Ekli dosyayı görüntüle 2719

Ekli dosyayı görüntüle 2720

Ekli dosyayı görüntüle 2721

Ekli dosyayı görüntüle 2722

Ekli dosyayı görüntüle 2723

Ekli dosyayı görüntüle 2724

Ekli dosyayı görüntüle 2725

Ekli dosyayı görüntüle 2726

Ekli dosyayı görüntüle 2727

Yorulduk , üşüdük sahildeki manzarası muhteşem kulubemizde çay ve dinlenme molası... :mshareketliifade445 :mshareketliifade445

Ekli dosyayı görüntüle 2728

Ekli dosyayı görüntüle 2729

Ekli dosyayı görüntüle 2730

Ekli dosyayı görüntüle 2731

Ekli dosyayı görüntüle 2732

Ekli dosyayı görüntüle 2733

Hava kararmak üzere dönüş vakti geldi... :koomikcocuksimiles1

Ekli dosyayı görüntüle 2734

Ekli dosyayı görüntüle 2735

Ekli dosyayı görüntüle 2736

Ekli dosyayı görüntüle 2737

Ekli dosyayı görüntüle 2738

Ekli dosyayı görüntüle 2739

İnşallah bir daha ki sefere kumda test etme şansım olur . Eğer kuma batmadan gidebilirsem göz alabildiğine sahil ,yazın bakir yerlerde plaj keyfine diyecek olmaz :mshareketliifade445:mshareketliifade445:mshareketliifade445

Mutlu günler dilerim....

mehmet82

Moderator
Çok iyi yapmışınız siz denemeden söyleyeyim yağışlı ve nemli havalarda kum veya alt tabakaları ıslaksa normal lastikle korkmadan kuma dalabilirsiniz,yazın kumun en kuru olduğu zamanlarda çok dişli lastik olsa bile yine kumun kalınlığına göre değişir ama zor anlar yaşayabilirsiniz yinede kuma dalmadan önce yola yakın bir yerlerde deme yapmanızı öneririm kumda kalması çok sıkıntılı olabiliyor.

cavdare

Moderator
nail abi fotoğrafları görüncü benimde canım gezi çekti...
tabi ders dönemi bitene kadar bir yere canlanamıyoruz...:confused-new:

cengiz67

Moderator
Nail bey,geziniz keyifli geçmiş yüz ifadenizden belli ama o resimler gerçekten çok güzel olmuş gerçek bir fotoğrafçı gözüyle çekilmiş sanki.Ssangyong kayalardaki kyron un resimlerini alsın reklamında kullansın çok beğendim

toranaga

Moderator
Nail bey gezinizde bizi de düşünerek resimlemeniz ve paylaşımınız çok güzel olmuş teşekkür ederiz.

eskiden suzuki grand vitara 1.6 2005 kullanıyordum. vitarada Yokohama at lastik vardı. lastik çapı ve tabanı daha dardı. onu satıp kyron aldım. kum da dahil grand vitara ile gittiğim her yere gittim. kyron; araç ağırlığı vitaraya göre arttı fakat lastik çapı ve motor gücü arttığı için engelleri daha kolay aşar oldum. kumda grand vitara göreye kyron bana daha rahat geldi. lastik tabanı genişleyince kuma daha az batıyor. kyronda 255 60 18 pirelli at lastik var.
kum ve kar:

kum; kuru kısımlara da girmiştim. fotoğraflar denk gelmemiş. kar kalınlaşınca daha fazla gidemedim. battım, geri çıkmak için biraz uğraştım :). biraz daha gidince yarım ve 1 metre kar birikintileri vardı. o kısımları zaten extreme mt lastikle bile geçmek zor olurdu. ancak önden bir kepçenin yolu açması gerekiyordu.

SsTeam

Yönetici
maaşallah , resimlere bayıldım , orada olmak isterdim. deniz kar ki eminim tertemiz bir hava..
fevkalade bir gezi olmuş , hayata dair güzel bir kare yakalamışsınız..

Hepinize ayrı, ayrı teşekkür ederim arkadaşlar,
Büyükçekmece de oturduğum için Çatalca'ya bağlı Karadeniz sahilleri 65 km civarı . 30 senelik çok sevdiğim arkadaşımda emekli olduktan sonra İstanbul'dan kaçıp Babasının köyü olan Karacaköy'e yerleşti. Onun sayesinde benimde Karacaköy ve komşu köyü Ormanlı'da bir çok tanıdığım oldu.Hepsi de pırlanta gibi insanlar her fırsatta kaçıp kafa dinlemeye gider oldum. Tıngır mıngır 1 saatte gidiyorum. Ormanlı da İbrahim abi var Manda sütü,yoğurdu muhteşem yaklaşık 10 senden fazladır manda sütü alıp yoğurt yapıyoruz ki tadını anlatamam ,sütü kaynatınca çıkan kaymağı da cabası. Bahçesinde dolaşan tavuklarının yumurtaları da çok lezzetli. Ayrıca Ormanlıda ki mandaların bir özelliği de otladıkları alnın ormanlık olması mandaları ormana salıyorlar yedikleri besinler tamamen doğal. Durum böyle olunca ayda bir kaç defa gidiyorum hem arkadaşımla görüşüyorum ,hemde süt yumurta alıyorum hemde kafa dinliyorum.... :courage:

toranaga

Moderator
Nail bey senin aracın benimkine göre artıları görünüyor. Sanırım led gündüz farları ve yan ayna sinyal lambaları var gördüğüm kadarıyla doğrumudur. Modeli 2012'mi yoksa bu özellikler sonradan ilavemi edilmiş ?

Turan bey,
Aracım 2011 model . Aldığımda üzerinde vardı.Ben yaptırmadım. Xenon Far Kiti var ve sonradan yapılmış led gündüz farı var. Aynalarda da orjinanin de olmayan sonradan değiştirilmiş sinyalli ve kapı açılınca zemini aydınlatan led ilaveli aynalar var. Bunlar dış kapak olarak sonradan değiştirilebiliyor.
Aşağıdaki linklerden görebilirsiniz..

http://www.ebay.com/itm/LED-SIDE-MI...Parts_Accessories&hash=item3a801632ea&vxp=mtr

http://www.eliftuning.com/ELiFTUNiNG-KYRON-SiNYALLi-AYNA_7782.html#0

https://www.sgltuning.com/SSANGYONG-SGY10210-SINYALLI-AYNA-KAPAGI-TAKIMI-SIYAH,PR-645.html

Resimler harika deniz ve kar çalışma harika olmuş ellerinize saglık gündüz farları sizmi yaptırdınız eger siz yaptırdıysanız maliyet ne kadar teşekkürler

Teşekkür ederim. Güzel duruyor ama çok kaliteli yapılmamış . Farın altındaki çıtayla far arasına sıkıştırılmış parklara bağlanmış yanınca farın içindeymiş gibi duruyor. :)