egzosdan duman

selam arkadaşlar cok sevdigim bi arkadaşım ma aracımı verdım bende onun aracını kullandım ayyardır aracım bana yaklaşık 3 hafta once geldi neyse 7-8 aydır ondaydı arac bakım falan yaptırmış aracıma bendeki sorun su ki aracı calıştırdıgımda motordan bı ses geliyor sanki bişi carpıyor bı yere sonra gıdıyor ses tarif bile edemiyorum kızdırma arızası wermiş 4 bujiyi de degişmişler calıştırıyorum bazen titreme yapıyor bazen motor ısınmışkende durdugum yerde yapıyor titremeyi bugun bişi daha fark ettim 2500 deviri gecirip de az biraz bagırttrıp vites atınca duman atmaya başlıyor ne yapıcam şaşırdım cok da seviyorum aracımı bi fikri olan var mı

Enjektor ise nasil bi cozum bulabiliriz cok masrafli oldugunu duymusdm bu temizleme ilaclari ile gidermemeiz mumkun degil mi yada firsatini buldugumda goturup gostermek istyorum zaten arkadasima da kizamiyorum zaten ne yapicami sasirdim

Benim aracdada duman vardi egr valfi dediler buji dediler pis mazot dediler yapmadigim bisey kalmadi hepsine baktirdim enjektore bulasmiyim diye ama sonunda enjektorden cikti genellikle enjektor avrupa yakasindaysaniz ikitelli sanayide delpici var ona bi kontrol ettirin size soyler enjektorde problem olup olmadigini

uymazz

Isde bende ondan korkuyorum actyon sport lar icin 4 uncu enjekor cikmiyor dediler cok masrafli dediler bu aralarda o masrafin altindan kalkabilecek dirimda degilim de kafayi siyirmak uzereyim :ambulance6zx:

fiyat olarak ne kadara kontrol ediyorlar bi bilginiz warmi tesbit icin

Benim de 4 enjektor kaynama yapti cikarirken kirdilar yeni enjektor aldim tekrar oburleride problem cikardi ama burda iyi usta bulana kadar sorunum devam etti servise gittim kaynama yapinca motor kapagi fln sokulcek dedi kafayi yemek uzereydim bidaha ssangyong un yanindan gecmem diyodum ki iyi bir usta bulana kadar suanda hicbir sorun kalmadi

uymazz

O

orçun81

Benim de 4 enjektor kaynama yapti cikarirken kirdilar yeni enjektor aldim tekrar oburleride problem cikardi ama burda iyi usta bulana kadar sorunum devam etti servise gittim kaynama yapinca motor kapagi fln sokulcek dedi kafayi yemek uzereydim bidaha ssangyong un yanindan gecmem diyodum ki iyi bir usta bulana kadar suanda hicbir sorun kalmadi

uymazz

Furkan şu iyi ustanın isim ve telefonunu bizimle de paylaşır mısın?
Bizimde iyi ustaya ihtiyacımız var

Ewet furkan kime yaptirdin bende gideyim istanbulda avrupa yakasindayim gerci neresi oldugu fark etmez istanbulda olsun gidilir paylasirsan sevinirim

İstanbulun neresindesin ikitelli sanayide delpi enjektorcu enjektoru sokende bosch servisi ayrica bi tanidik ustam var ilk o bakar sana neden kaynaklandigini soyler

uymazz

enjektör ara parcalarını bozmuş kalitesiz mazot kullanılmış o yüzden bende 4 tane var b622 numarası parcanın benim numaram 05315187654

benim başıma geldi 4ncü enjektör cıkmadı cıkartırlarken kırdılar silindir kapagını torna enjektör vs 4.500 tl harcadım

B.koyde oturuyorum yenibosnada calisiyorum yakin bana musayit oldugumda tavsiyene uyup baktiricam bakalim enjektordenmi ne kadar masraf cikaracaklar offf

B.koyde oturuyorum yenibosnada calisiyorum yakin bana musayit oldugumda tavsiyene uyup baktiricam bakalim enjektordenmi ne kadar masraf cikaracaklar offf

Numaranizi aldim gosterdigimde sorunu ne ise ogrenip duruma gore iltibata gecerim ustad

bu arada ayni mesaji iki kere yollamisin telefondan oldugu icin kusura bakmayin arkadaslar

oguzhan

Moderator
herkese iyi günler bende de actyon sports var 2011 model ilk çalıştrdığım zaman motor çok gürültülü çalışıyor sanki dağıtacakmış gibi sarsıntılı 5 saniye sonra falan düzeliyor lakin egzosdan kara duman vb atma sorunu yok sizce bizdeki sorun ne olabilir ?

İlk calistirmadaki ses gergilerden geliyor diye biliyorum bendede var 5 saniye sonra hicbir ses kalmiyo problem yaratcak bisi degil yakin zamanda dedi usta

uymazz

Uymaz dostum kuyumcukentde calisiyorum ben gorusel musait oldugumuz bi anda

oguzhan arkadasim o dedigin ses bende de war bu gun tekrar denedim yuklendim araca simdi de duman atmadianlayamiyorum artik ne yapiyor benim arac c.tesi lastikleri degisicem bi b.sayara baglattiricam bakalim ne dicekler

ugurdeniz

Moderator
herkese iyi günler bende de actyon sports var 2011 model ilk çalıştrdığım zaman motor çok gürültülü çalışıyor sanki dağıtacakmış gibi sarsıntılı 5 saniye sonra falan düzeliyor lakin egzosdan kara duman vb atma sorunu yok sizce bizdeki sorun ne olabilir ?
sarsıntılı çalısmaya başlaması , ateşleme sistemi yani motoru başlatan sistemde aksaklık oldugunu düşündürüyor bana.
bujilerden biri çıkmış filan olmasın. yada işlevini görmeyen bir buji ??