Dünya Bizi Konuşuyor Şahsuvaroğlu Uyuyor.

• Konbuyu başlatan vedaterdönmez
  • Başlangıç tarihi
V

vedaterdönmez

Dünya'daki SsangYong markasını sevenler yaptığımız projeleri ilgi ile izleyip takip ederken, konu haline getirip Paylaşıyor,

Şahsuvaroğlu ile görüşme taleplerimiz ne hikmetse bir türlü sonuçlanmadı.

Müşteriler ile ikili ilişkilerin sıcak tutulmasını görüşme taleplerinin tekrar gözden geçirilmesini rica ediyorum.

Saygılarımla.

Vedat Erdönmez
SssangYongClubTr
Yönetici

https://m.facebook.com/rextonw

president

V

vedaterdönmez

Cevap: Dünya bizi konuşuyor Şahsuvaroğlu uyuyor

president

SsTeam

Yönetici

Sevgili Vedat Bey,

Sözlerinizin altına imzamı atıyorum malesef marka sevdalısı bir çok üyemizin sıkıntıları var ve bu hususta bizleri ciddiye alan bir kurum yok karşımızda.

SsTeam

Yönetici

Sevgili Vedat Abi,

Bizler bu araçlara bu kadar gönül verip kendi malımız gibi reklamını yaparken.
Özellikle Sen’de kendi şirketin gibi araçlara sahip çıkıp tüm dünyanın takdirini alırken Şahsuvaroğlu bu kadar duyarsız kalması ilginç.

Bence bu görüşme taleplerine cevap verilmemesini Vedat abi güney Kore’ye bilgilendirmek gerekir diye düşünüyorum en azından Şahsuvaroğlu’nun çıkmadığı desteği onlar çıkar

bariskonor

Moderator

Bence’ de tam zamanı.

Tüm sıkıntıları Güney Kore’ye yazmak lazım.

Onlar da her şey yolunda diye düşünüyor olmalılar.

Bilsinler ki sıkıntı var. Eğitmen usta yollasınlar, eğitimler yapılsın.

Bu sırada bu fotoğrafları gördüğümde de çok beğenmiştim.

Profesyonel Reklam Fotoğrafı gibi.

V

vedaterdönmez

Bizim burada ’ki amacımız SsangYong markasının Türkiye'de bilinirliğini ve tanınmasını sağlamak.

Ben inanıyorum ’ki SsangYong kullanıcılarının hepsi araçlarından memnun, fakat markanın Türkiye'de bilinirliğini artırıcı reklam olmaması, markanın çoğu insanın kafasında halen Çin malı imajının yıkılamaması büyük bir ayıp bence.

Bu konu hakkında görüşme taleplerimiz olmasına ve birebir söz almamız rağmen bir fırsatını bulup görüşme isteğimizin karşılanmaması ’da bana göre ikinci büyük ayıp.

Ben şahsım olarak böyle düşünüyorum, sizlerin de değerli fikirlerinizi bekliyorum.

legionee

Moderator

Marka bilinir ise daha pahalıya satar ve daha fazla sayıda satarlar.

Sırf bizim formumuzun ve üyelerimizin çabaları ve emeği ile bile SsangYong satışınlarınıı artırdığına eminim.

Fakat maalesef Şahsuvaroğlu harcanan emeği ve üyelerin sorunlarını görmezden geliyor tabiri caiz ise kendi ayağına sıkıyor.

cengiz67

Moderator
Cevap: Dünya SsangYongClubTr Konuşuyor Şahsuvaroğlu Uyuyor.

Şahsi kanaatim Şahsuvaroğlu’nun SsangYong satışından herhangi bir beklentisi yok, beklenti içinde olsa markayı bu kadar sahipsiz bırakmaz.

Kore’ye eğitim için 5 usta gönderse maliyeti ne olur ki? Alman Cnc tezgâhlarının Türkiye temsilcisi kendi ustalarının yapamadığı arızalar için Almanya'daki fabrikadan usta getirtiyordu.

Bu işte bu kadar zor olmasa gerek sanırım biraz öngörü ve istek gerek

F

falken34

Vedat Abi sonuna kadar haklısın.
Geçen bizim resimleri Avustralya bir keşif sitesinde gördüm.
Rusya'daki arkadaşlarla da sık sık görüşüyoruz. Adamlar azmimize hayran kaldı.
Yaptığımız işler dünya genelinde SsangYong kullanıcıları tarafından takip ediliyor.

Hatta senin attığın resimleri SsangYong Global bile paylaşıyor.
Türkiye’de ise durum biraz farklı Şahsuvaroğlu bizi görmezden geliyor.
Bu’ da benim tuhafıma gidiyor açıkçası.
Tüm dünyada beğeni kazanırken kendi distribütörümüz bize çok soğuk davranıyor.

Hâlbuki yetkililerle yaptığımız tüm konuşmalarda markanın tanıtımı için elimizden gelen tüm imkânları kullanacağımızı söyledik ve bunu yapıyoruz.

SsangYong Türkiye’de henüz tanınmayan ve marka algısı yeni yeni oturmaya başlayan bir marka. Bizde Şahsuvaroğlu’na yardımcı olmak adına bedava reklam yapıyoruz.

Fikirlerimize biraz önem verilse biraz desteklense marka adına çok daha iyi tanıtım yapılır.
Bence bir toplantı talep edelim.

Sitemizden 3-5 kişi ile gidip yetkili olan arkadaşlarla görüşmeyi talep edelim.

legionee

Moderator

Çömez genel cerrahi asistanı kıdemlisinden daha iyi iş çıkarırsa o iş örtbas edilir.

Uzman doktor ameliyatı profesörden daha iyi yaptığında bu asla söz konusu edilmez, profesör doktor itiraf etmez.

Görüşme talebi kendi lehlerine olur tabi ama bunu için önce yapılan işin güzelliği kabullenilmeli bence, katledilen yolun büyüklüğü yadsınmamalı.

Bunu sadece kendi araçlarımız için yapmadığımız da belli (her ne kadar benim küheylan gittiyse de )
:koomikcocuksimiles1

Paylaşımlar boşa değil. Distribütör kullanıcı ile Elele verip bir Sinerji oluşturursak bunun 10 misli projeler çıkar ortaya diye düşünüyorum.

bariskonor

Moderator

Marka bilinir ise daha pahalıya satar ve daha fazla sayıda satarlar.

Sırf bizim formumuzun ve üyelerimizin çabaları ve emeği ile bile SsangYong satışınlarınıı artırdığına eminim.

Fakat maalesef Şahsuvaroğlu harcanan emeği ve üyelerin sorunlarını görmezden geliyor tabiri caiz ise kendi ayağına sıkıyor.

Bence de bu site önemli.

Benim aklımda SsangYong sadece küçük bir soru işareti iken şimdi kesinlikle diğer aracımı SsangYong alacağım.
Bu düşüncemde buranın çok büyük faydası var.

Burada sorularıma cevap bulacağımdan eminken, asıl firmadan çekiniyorum.

Ustaların aracı tam olarak bilmemesi beni korkutuyor.

Grup olarak SsangYong Güney Kore’ye mailler aracılığıyla, yapılan etkinlikler ama Şahsuvaroğlu’nun aymazlığı ile ilgili bilgilendirirsek o zaman onlar da daha fazla konuya eğilirler.

En azından yaptırım güçleri ile zorlarlar marka bilinirliği evet belki fiyatları arttırır ama arabaların değerlerini de artırır.

Bunlar artarsa daha fazla yedek parça ve tamir ortamları oluşacak demektir.

Şu an gördüğüm ki kimseyi töhmet altında bırakmak istemem, yapılan çeşitli hayıflanmalar şeklinde. Bir firma müşterisini yönetim katından ciddiye almazsa, onu ciddiye aldırtacak başka önlemler için harekete geçmek gerekir.

Benim SsangYong ’um yok ama bana düşen ne ise sonuna kadar yapmak isterim. Sonuçta ben bu aracı almayı kafama koydum. Ne yaparsak o kadar rahat ilerleriz bu araçlarla.

Benim de düşüncem böyle.

ahmetersin

Moderator
Cevap: Dünya SsangYongClubTr'yi Konuşuyor Şahsuvaroğlu Uyuyor.

Diğer markalar kadar yaygınlaşmadan, servis ağı genişlemeden en önemlisi de kalifiye personel sorunu yaşanırken kendilerini ulaşılmaz görmeleri son derece saçma bir görüntü ortaya çıkarıyor.

Günümüzde tok satıcı kavramını gerçekleştiren Doğuş Grubunda bile randevu alındığı takdirde bölge müdürleri ile görüşüle bilmekte iken Şahsuvaroğlunda bulunan ulaşılmazlık sendromunu akıl mantık almamakta.

Distribütörlük olayını salt araç satışı ve araçları serviste deneme tahtasına çevirme olarak algılamak yanlış bir yol olsa gerek.

mehmet82

Moderator

Benim kanaatim;
Vedat Bey'in isminin Şahsuvaroğlu’nun önüne geçmiş olması, bu firma zor olanı başarmış servis, parça, tesis vb.

En azından kolay olanı yapamamalarının gerekçelerini bizlere açıklamasını bekliyorum biz kullanıcıyız bizim fikirlerimiz onlara artı katar, bedava tecrübe var diye bağıralım belki sesimiz duyan olur.

Tüm arkadaşlara Saygılar Sevgiler.

O

orçun81

Abi benim son sepetli fotoları da koyalım hepten dipleri düşsün.
Yürü abi arkandayım

V

vedaterdönmez

Çalışmalar son gaz devam izci-Okan Tozun bey ile görüşme yaptım ziyaretimizde bulunacak

president

SsTeam

Yönetici

Abi sahsuvaroglunun beceripte yapamadigini sen tek basina yapiyorsun helal sana walla sende olmasan araclari kimse tanimicak sahsuvaroglu sana halen daha bir plaket vermiyorlarsa buda onlarin ayibidir bence

V

vedaterdönmez

Murat kardeşim bizim davamız plaket almak değil, gönül verdiğimiz ejderlerimizin tanıtımının yapılması ve ssangyong markasının bilinirligini artırıp piyasada güzel bir yere gelmesi , çorbada bizimde tuzumuz olursa ne mutlu bize

president

SsTeam

Yönetici

Abi zaten plaket isin latifesi onemli olan bunlarin onu dusunmesi senin cabani tum dunya nerdeyse gordu duydu ama ne hikmetse halen daha sahsuvaroglunun duymamasi yada isine gelmemesi ilginc geldi bana