Defransiyel Kilidi ve Ayna Mahruti

SsTeam

Yönetici
degerli arkadaslar ben bu araci yarismak icin yapmayi dusunuyorum ve bana Yedikule k parca konusunda muazzam bilgi destegi bekliyorum sizlerden
Oncelikle ihtiyacim olan dusuk oranda ayna mahruti ve defransiyel kilidi
Diger konulara baktim da bu konulari goremedigim icin konu acmak zorunda kaldim yardimlariniz icin simdiden tesekkur eserim k
Saygilarimla

O

orçun81

Cevap: offroad icin sanyog yedek parca ve defransiyel kilidi ve ayna mahruti

Cemil mrb? Aracınız neydi acaba

SsTeam

Yönetici

Hosgeldin Cemil abi formumuza

SsTeam

Yönetici

Actyn sport dusunuyorum ve bunun manuel sanzuman seceneyi varmi orcun 81

SsTeam

Yönetici

Tesekkur ederim hos bulduk cok naziksiniz

F

falken34

hocam offroad için yapacaksanız actyon sports değil de actyon 5 kapı modelini tercih edin..çünkü aks aralıgı daha kısa. arazide çok daha yetenekli...
bu araçların arka difransiyeller dana 44...dana 44 uyumlu tüm difflocklar ve dana 44 ayna mahrutiler bu araca oluyor..

yükseltme ve offroad konusunda orcun81 ve edizmtn çok daha tecrübelilerdir..

SsTeam

Yönetici

Tesekkur ederim diger mekanik aksamlari mesela ask gibi taktir edersiniz ki offroadda en cok harcanan parca

SsTeam

Yönetici

Yukeltme konusuna karsiyim onlarca muhendis hesapliyip kitapliyip parcaya calisma acisi veriyo biz iki kisiyle butun hesaplari degisebiliyoruz ya bukadar muhendisi bosuna calistoriyolar yada biz
Ya lastikle yada kupa takozu yukseltme taraftariyimki zaten camurluklar kesilicek

V

vedaterdönmez

Cemil bey hoş geldiniz

SsTeam

Yönetici

M3rhaba hosbulduk tesekkur ederim

O

orçun81

Cemil akslar 1000 tl civarı 5cm yükseltmeye Açılar değişmiyor. 10 cm kasar yarış için. 32 lastiği çok rahat çeviriyor ben hiçbir sıkıntı yaşamadım ve 33 lastik ve 10 cm get ile kuzenimin actyonsports unu yukselttik şu ana kadar bir sorun yasamadi. Yarisilacak olsa bende actyon tercih ederim. Yükseltmeyi (yarışlardan da tanirsin) Dosod başkanı Zafer Altınışik yapti. Kirmayan araba yok biliyorsun yeri geldiğinde kayaların 100 bin harcadığı araba da kiriliyor.
Bu aracı trial de bence kullanamazsin lakin ulusal ve mahalliye düzgün hazirlanirsa yapar

SsTeam

Yönetici

Hangi olumsuzluklari var terial icin
Kirilmicak diye bir kural kaide yok tabiki ama parcalaninca aylarca parca icin de yatmanasi lazim parca bulunurlugu cok onemli bir unsur

SsTeam

Yönetici

gerek servıslerde gerek 2 el cıkma parca satanlarda aracın komple motor sanzıaman defransıyeller akslar salıncaklar mevcut ,profosyonel ecu dahı var parca sorunu yasamassınız , ayrıca hosgeldınız profosyonel bir off roadcunun yariş ıcın ssang tercıh etmesı guzel bır gelısme hayırlı olsun .

kyron u ARAZİDE ; uzmanına göre gayet hafif arazide tek başıma kullanıyorum..... dışı dana 44 ama içindeki diş yapıları aynı mı ? farklı dediler... ayrıca bir sitede 44 dün içine 35 i yerleştirdiklerini okumuştum... Birçok araç da arkalar dana 44 ancak dişli oranları faklı dediler....Salladılar mı bilmem.... orjinali ile diş yapısı uyumlu ve her şartta kullanıma uyumlu kilit takan arkadaşlar lütfen cevap versinler...., Kilitsiz çok rahat saplanıyoruz..... Farklı oranlar yüksek hız ve arazi kullanımına olumsuz etkisi olur derler.....Örn; düzde man, rampada ford kamyon tercihi gibi ...

ÜSTATLAR DEVREYE GİRSİN LÜTFEN.... En acil ihtiyaclarımdan en baştaki.....:(

ön sağ , arka sol teker boşta araç askıda kalınca ; kendimi çok aciz hissediyor. kendi kendime acizlikten gülesim geliyor.....;)

Ayrıca , tekerin biri boşa dönünce battiğın yerden kurtulmak çok ama çok emek ve sabır gerektiriyor.....:mad::mad::mad:

F

falken34

kyron u ARAZİDE ; uzmanına göre gayet hafif arazide tek başıma kullanıyorum..... dışı dana 44 ama içindeki diş yapıları aynı mı ? farklı dediler... ayrıca bir sitede 44 dün içine 35 i yerleştirdiklerini okumuştum... Birçok araç da arkalar dana 44 ancak dişli oranları faklı dediler....Salladılar mı bilmem.... orjinali ile diş yapısı uyumlu ve her şartta kullanıma uyumlu kilit takan arkadaşlar lütfen cevap versinler...., Kilitsiz çok rahat saplanıyoruz..... Farklı oranlar yüksek hız ve arazi kullanımına olumsuz etkisi olur derler.....Örn; düzde man, rampada ford kamyon tercihi gibi ...

ÜSTATLAR DEVREYE GİRSİN LÜTFEN.... En acil ihtiyaclarımdan en baştaki.....:(

hocam heniz türkiyede kyrona kilit takan birini görmedik ama yurtdışında var..özellikle rusyada..
rusyada actyon sportsa arkaya Eaton G80,öne de ARB RD100 kilit takanlar var..
bende rexton için kilit arayışındayım..

çok rahat saplanıyoruz derken anlamadım hocam..aracınızda düzgün bir takım lastik varsa,altı oturmayacak kadar da yükseltme yaparsanız kolay kolay saplanmazsınız..

bu da Eaton G80,öne de ARB RD100 bağlanmış örnek diff lock videosu.
http://www.youtube.com/watch?v=P4mbrc0MrYI&index=2&list=FLCBsZ08B1zPdd1esYgjF76w

rextonmert

Moderator

Ruslar gerçekten güzel yapıyorlar youtubedan videolarını izledim bende.

V

vedaterdönmez

Adamlar işi biliyor ve imkanları var

rextonmert

Moderator

Zaten vedat abi sizler olmasanız bizim araçlara türkiyede kimse bişey yapmıyor servis bile aksesuar getirmiyor.

V

vedaterdönmez

Rexton adventure team 😉