dacia duster

SsTeam

Yönetici
actyon sportdan sonra cok hafif gelsede arac arazide ozellıkle camurda hafif olması buyuk avantaj saglıyor , 1.5 dci motoru yeterlı torku ekonomik olarak uretıyor , kucuk boyutları ile cok agir şartlar harıcınde arazide başariılı diyebilirim , aracın 4 low olmaması buyuk bir eksıklık olsada 1 vitesın dişli oranları cok dusuk olması ıle bir derece cok yuksek cekme gucu elde edilmis ,

O

orçun81

Ne gariptir ki Duster'in orjinal 3" yukseltme kiti var. Helal olsun adamlara.
Bizde yirtiniyoruz ama bizimkilerden ses seda yok.

SsTeam

Yönetici
Hedefımdekı araç kyron muhtemelen hazıran gıbı alırım , dusterı merakdan aldım ağır şartlara dayanacak bir alt takım yürür yok maalesef salıncaklar akslar vs çok zayıf , orman ici ufak tefek yollarda iş görür anca..

korandosports

Moderator
Yeniden ssangyong a dönemeniz dileğiyle ...

Dusterların arazi kabiliyeti ssangyonglara göre çok düşük diye biliyorum

SsTeam

Yönetici
1 aylık dusterı deneyimimden sonra , araç hafıf olduğu için çamurda başarılı ama salıncaklar rot basları akslar on arka difransiyel kısaca aracın yürürü kesınlıkle bana güveni vermiyor henüz bir ylerini koparmadım ama ssangı kullandığıma gibi kullansam yarım saat ömrü avro gibi , ayrıca 1,5 motor olmasına rağmen yakıt sehri ıcı 8 lıtre arazıde 9 geçiyor , kısaca neredeyse korando sport ıle aynı yakıyor , ayrıca araç çok hantal sanzıman oranlarından dolayı koronda sport mermı gibi 180 200 görüyor duster zor bela 160 ayrıca aracın ızalasyonu çok çok kötü 100 kmden sonra resmen rüzgarı esiyor aracın ıcınde ayrıca motor gürültüsü fena ,

SsTeam

Yönetici
Kyron veya actyon sports alana kadar off road amaçlı kullanacağım , korando sports duruyor sımdılik