ÖNERİ Clup için değişik slogan önerileri

SİZCE HANGİ SLOGAN DAHA DİKKAT ÇEKİCİ , FONOTİK , YAZILIM OLARAK HOŞ..

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

SsTeam

Yönetici
Sevgili Arkadaşlar , her ne kadar sorunlar ile boğuşssamda Clup ile ilgili birşeyler yapmak için her daim aklımdan geçen farklı düşünceleri sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu gece gelen" ilham" ile slogan oluşturdum.

1- "Şehir içinde doğa , doğa içinde offroad - urban in nature, offroad in nature"
2- "Şehirde doğayı hissedin , doğada konforu hissedin - Feel the nature in the city , Feel the confor in the nature"
3- "Şehirde doğayı yaşayın , doğada Konfor'dan bahsedin - Experience nature in the city, the Comfort mentioned in nature"

Tüm slogan detayları şahsıma münhasıran izin verilmeksizin kullanılamaz,kopyalanamaz,firma veya herhangi başka bir marka için izin alınmadığı sürece yayımlanamaz, kullanılamaz.

cavdare

Moderator
"doğayı sevdiğiniz için konfordan vaz geçmek zorunda değilsiniz"
"doğaya karışmanın en konforlu yolu"

beyin jimlastiği olsun...aslında önce neleri ön plana çıkartmak istediğimize kara versek sonra sloganı belirlemek daha kolay olur...

SsTeam

Yönetici
fonotik olmasınıda istedim , senkronize ve kelimelerin içinde ahenkli. aynı zamanda ingilizcesinide düşündüm , aklımda yurtdışı için bir tanıtım planıda var.. bakalım...

F

falken34

benim arabanın arkasına söyle yazıcam...ulaşacağınız yere benden hızlı gidebilirsiniz..benden rahat da gidebilirsiniz...ama ben heryere giderim..:D