Bu Kyrona ne dersiniz

SsTeam

Yönetici
2008 SSANGYONG KYRON M200 2.0 XDİ 4X4 205.000 KM'DE
İlan No: 201884832
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...200-2.0-xdi-4x4-205.000-km-de-201884832/detay

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

SsTeam

Yönetici
Bildiginiz gibi korando sports aracımı arazide is yapmadığı icin sattım , Kyron düşünüyorum malum sitede en uygun rakamlı arac bu makine , kumaş koltuklu modeli motorda birsey çıkacağını sanmıyorum en fazla motor yaparım oda sorun degil , dikkatimi çeken sis farlari yok aracın yorumlarımızı bekliyorum selamlar [emoji41][emoji12][emoji2]

ahmetersin

Moderator
Abi ilk bakışta göze çarpanlar;
Ön sis farı olmayan modeli yok diye biliyorum
Sol önde balata kısmı net bir şekilde belli olduğuna göre üzerinde çelik veya alaşım jant var ve sol jantta resimde bile bu derece belli olacak büyüklükte iki adet kırık var
Son olarakta sağ ön airbag kısmında açılma var

Sen bu işte çok daha bilgisin ama dediğim gibi bunlar direk göze batan olaylar ve malum ikinci el olayında neler dönüyor neler

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehmet82

Moderator
abi düşünürsen benim sattığım araba var bu millet vekili adaylığı davasına verdiğim arkadaşım maddi açıdan zor günler geçiriyor satması lazım 4x4 otm. 120 bin civarlarında boyasız action sport 2009 mod.siyah
araç benim üstümde hala

cengiz67

Moderator
Abi ilk bakışta göze çarpanlar;
Ön sis farı olmayan modeli yok diye biliyorum
Sol önde balata kısmı net bir şekilde belli olduğuna göre üzerinde çelik veya alaşım jant var ve sol jantta resimde bile bu derece belli olacak büyüklükte iki adet kırık var
Son olarakta sağ ön airbag kısmında açılma var

Sen bu işte çok daha bilgisin ama dediğim gibi bunlar direk göze batan olaylar ve malum ikinci el olayında neler dönüyor neler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ahmet kardeşim sen 1 resimde bunları görüyorsan süper vallahi

SsTeam

Yönetici
Kardesim Kyron istiyor özellikle tesekkur ederim ilgine

cavdare

Moderator
sabri abi manuel kyron 4*4 iyi bir tercih ama bu araç o kadar iyi bir tercih değil...sadece fiyatı düşünme...aldığın zaman çıkacak her sorun seni arabadan soğutacak... birde üstüne modifiye masraflarına acırsın...bence biraz daha çok ver ama düşük kilometreli birşey bul....en azından aldıktan sonra uzun bir süre kullanırsın- üstüne yapacağın modifiyeleride daha uzun süre kullanmış olursun....
eğer otomatik düşünürsen direk actyon bak.. hem kısa araç hemde altyapı actyonsportla aynı..çok rahat araziye uyarlarsın...

SsTeam

Yönetici
Arkadaslar rakam uygun en fazla bodruma gidip eli boş donerim

SsTeam

Yönetici
Temiz Kyron lar 40 dan başlıyor bu arac la çok oynanmış belli ediyor kendini , tek avantajım servis var kendim ucuza hallederim gibi düşünüyorum , istediğim deri koltuklu olan modeli bekleyeceğiz artık