Bu araca nedersiniz?

camouflage

Moderator
1.5 benzinli. Bundan 3-4 yıl önce Rusya ziyaretimde sokaklarda bolca görmüş, şaşkınlığımı gidermek için bir tanesinini sahibi ile sohbeti koyultup bir tur deneme fırsatı bulmuştum.
Döndüğümde Çelik Motora yazdığım maile cevaben en kısa zamanda Türkiye pazarına sürüleceği söylenmesine rağmen o gün bugündür görmüş değilim. :)

bariskonor

Moderator
Benim bildiğim de öyle. Artık Chevrolet yerine, Opel olacak. GM grubu Avrupa'da Opel ve Wauxhall ile devam edecek diye duymuştum.

O

orgasmatron

gösterdiğiniz resim imitasyon actyon sportun Ekli dosyayı görüntüle 2384 un facelift için yapılan fakat hiç piyasaya çıkmayan çalışması gibi

chervolet niva diye diye geçer o araç bildiğiniz lada nın kaç senedir rusya pazarı için yapılan modeli ama chevi niva o araç rusya için dizayn edilen benzinli yurtdışı satısı imkansız güvenliksiz dandik şasisiz dandik bir araç rus dusterı kısaca

cengiz67

Moderator
bende aracı çok beğendiğimden değil ama istenirse fabrika çıkışında hertürlü ihtiyacı karşılayacak donanıma sahip bir araç yapılabileceğini göstermek istedim kaldıki bu foruma katılanların çoğu kıyısından ,köşesinden hatta bazı arkadaşların tamamen off-road donanım için uğraştığını biliyoruz

V

vedaterdönmez

Fabrika çıkışında tam donanımlı çıkarsa araçlar bize yapacak bisey kalmaz [emoji2] [emoji2] [emoji2] bir de bu yanından bakın olaya

cengiz67

Moderator
tükanda toplanıp geyiğin envayi çeşidi yapılabilir. haklısınız hani derler ya çay bahane maksat muhabbet sanırım böyle bir söz vardı