Bonusbay Hakkında

ahmetersin

Moderator
Abilerim geçen gün öğrendiğim bir site var onu sizinle paylaşmak isterim. www.bonusbay.com.tr adresine üye olmanız gerekiyor anlatıcaklarımın gerçekleşebilmesi için. Aliexpress den booking e kadar pek çok siteyi kapsayan uygulamada aldığınız ürünler için belirli yüzdeler koyuyor. Aldığınız ürünün fiyatına bu yüzdeyi uyguluyor. Hesabınızdaki para 30 tl yi aşınca belirteceğiniz hesaba nakit olarak gönderiyor. Biraz karışık anlatmış olabilirim ama siteye girerseniz güzel bir şekilde anlatıyor. Umarım sizinde işinize yarar bir sitedir.

SsTeam

Yönetici
daha önce duymuştum , alışveriş oranları çok düşük ama ,zaten giydirilmiş fiyatlar bu farkı otomatik olarak kapatıyor.

Denedim ve bence guzel bir sistem.
Uye olarak soyleyebilirim ki, Bonusbay ile yapiginiz her alisveristen bonus kazaniyorsunuz. Bonuslar hesapta birikiyor, sonra 30 TL'yi gecince, ne zaman isterseniz bu bonuslari banka hesabiniza ödemelerini isteyebiliyorsunuz.

Bonusbay'e uye olmak ucretsiz. Avantajix gibi her yil uyelik icin 10 TL ödemiyorsunuz. Hatta tam tersi, Bonusbay'e uye olunca direk 10 TL Hosgeldin bonusu hesabina ekleniyor. Bir de arkadaslarini davet ettikce, arkadaslarinin hesabinda 30 TL'yi asan bonusa sahip olduklarinda, bu davet ettigin arkadaslarin icin de 10'ar TL hesabina ekleniyor. (Arkadaslarimi davet ettim, onlarin 30 TL bonus almalarini bekliyorum ki hesabima 10 TL yuklensin :) )

Asagida, Bonusbay hesabimda bulunan, alisverislerimden elde ettigim bonuslarim ve Hosgeldin Bonusumu gorebilirsiniz: