Bolu'dan merhabalar

camouflage

Moderator
Sıkı bir Suzukiciyim. Vitara JLX, Grand Vitara, Jimny, XL7, Vitara HDI, JLX-AL vs vs. Şu an 9. Suzukimi kullanıyorum. Ve Türkiye pazarında kullanabileceğim Suzuki modeli kalmadı ;)
Yeni arayışlar içerisindeyim.
Ssangyong Actyon Sports ile yaklaşık 1 yıldır ilgileniyorum Forumun kurulduğu benim açımdan da gayet iyi olmuş.
Emeği geçenlere teşekürler...

SsTeam

Yönetici
Formumuza hoşgeldiniz umarım güzel vakit geçirirsiniz konusunda uzaman arkadaşlarımız kafanıza takılan yerlerde sizlere yol göstericeklerdir.

camouflage

Moderator

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Araç sralaması sahip olma değil, albümdeki sıralamaya göre rasgeledir. Şu anda cuma günü aldığım 2001 JLX kullanıyorum.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

camouflage

Moderator
Hoşbuldum, gezenbilirde ve diğer formlarda da aynı nicki ve avatarı kullanıyorum.
Bu arada 2008-2009 AT Hardtoplu Actyon arayışım sürmektedir.

O

orçun81

Hocam Merhaba Orçun ben Akçakoca'dan. Nasılsınız görümleyeli? Ayrıca sizi bu forumda gördüğüme de çok sevindim...

O

orçun81

Hocam temiz bulursam size ulasacam söz hatta gezenbiliri de bir hareketlendirelim. Eğer extrem işini biraktiysaniz bu arabadan memnun kalacaginiza eminim

F

falken34

hocam sizi gezenbilirden hatırladım...aramııza hoşgeldiniz..
son zamlardan sonra 4x4 actyonlar acaip prim yapar oldu...kimse satmak istemiyor...:D

camouflage

Moderator
hocam sizi gezenbilirden hatırladım...aramııza hoşgeldiniz..
son zamlardan sonra 4x4 actyonlar acaip prim yapar oldu...kimse satmak istemiyor...:D
Bazen çok hesaplılar denk geliyor, ama mantığını bilmeyince cesaret edemiyorum :confused:

- - - Updated - - -

Hocam temiz bulursam size ulasacam söz hatta gezenbiliri de bir hareketlendirelim. Eğer extrem işini biraktiysaniz bu arabadan memnun kalacaginiza eminim

Extrem yapmanın sonun bulamadığım için sigara gibi azaltarak bırakmaya çalışıyorum :D