Bmw- 3.20ied aldım gitti be yawwwww

SsTeam

Yönetici
amin sağolasın kardeşim darısı ve daha iyileri size nasip etsin yüce mevlam.. çarşamba eşimin doğum günü , aracıda onun üzerine aldık , güzel bir raslantı oldu.. hatta aynı gün birde hediye düşünmekten kurtulmuş oldum :)

Cok guzel cok guzel, hayirli olsun. F30 dizel kullaniyorum, epey memnun kalacaksiniz.
paket renk ekstralar nedir acaba?

F

falken34

hayırlı olsun koray abi..tekerine taş gelmesin.. :)
320 güzel makina...tek begenmediğim yer arka koltukların diz mesafesi..:D
onun haricinde gerçekten cok güzel makina..

SsTeam

Yönetici
tekrar teşekkürler kenanım , allah daha iyilerini sanada hayırlısı ile nsaip etsin

cavdare

Moderator
koray kardeşim boşuna sana hayırlı olsun diyiyorlar. yengeye hayırlı olsun demek lazım, hem onun adına ,hem doğum gününe ....arada bir sanada verirse şanslısın :)
ALLAH hayırlı etsin kazasız belasız arızasız binmeyi nasip etsin..

SsTeam

Yönetici
koray kardeşim boşuna sana hayırlı olsun diyiyorlar. yengeye hayırlı olsun demek lazım, hem onun adına ,hem doğum gününe ....arada bir sanada verirse şanslısın :)
ALLAH hayırlı etsin kazasız belasız arızasız binmeyi nasip etsin..
:) haklısın ertuğrul bey kardeşim.. ama benim şirket hanım üzerine kayıtlı olduğu için mecburen. eşimin aracı var ama şimdiden yolunu yapmaya başladı bile... :) allah imkan verirse onada alırız , allah herkesin gönlüne göre , daha iyilerini versin , inşallah...

SsTeam

Yönetici
sağolasın vedat , daha iyilerini allah sizede nasip etsin. ama sen 170 beygirlik bu aracıda bir şekilde kanatlandırırsın.. bu arada racechip ile görüşen olursa 3.20ied twin turbo araçlara chip takılıyormu? takıldığında ne gibi artışlar oluyor bilgi alan olup ta paylaşırsa sevinirim...

SsTeam

Yönetici
ali kardeşim çok teşekkürederim.. allah sizlerede en güzelini , gönlünüze göre olanı sorunsuz nasip etsin..

V

vedaterdönmez

Barış (karsum ) abi görünmüyor sunuz nerelerdesiniz? ?

SsTeam

Yönetici
Selam. Forum.donanimhaber.com da motorlu tasitlar altinda bmw bolumu var. sorulara yanit bulabilecegini dusunuyorum.
barış millet uzun uzadıya yazmış detay vermişler amma gönüllüleri varmış 3.20 in şaşırdım. direkt alıntı yaptım bir kullanıcının:

Arkadaşlar araçlarımıza yaptırdığımız tuninglerle ilgili her türlü konu fikir ve görüşlerimizi burada paylaşalım... Benim aracım F30 320i ED 1600cc 170bg olan motor...
Race chip sonrası dynoya soktum 205bg ve 295nm tork değerine ulaştı...

V

vedaterdönmez

Koray abi performans istiyorsan şiddetle tavsiye ederim ama sadece chip değil ama , +speed booster olması şart, musait bi zamanda ugruycam bi kullan bak göreceksin ne demek istediğimi 😉