Beykoz Hayvan Barınağı Gezisi 26.04.2015

SsTeam

Yönetici
Sevgili arkadaşlar geçen hafta erkin ali arkadaşımız beykoz hayvan barınağını gezmiş ve barınağın dışında yüzlerce köpek görmüş ve durumları çok vahim karınları kemiklerine yapışmış bizlerde SsangYongClubTr ailesi olarak 26 nisan pazar günü kahvaltı organizasyonumuzu beykoz kuş evinde yapıp oradan hayvan barınağını gidip hayvanları besleyeceğiz ve ardından offroad alanlarınında gezi turu düzenleyeceğiz.

Öncelikle Köpeklerin ihtiyaçları eski gazete ve köpek maması

Kendi aramızda para toplayarak en azından bir günde olsa boğazlarından iki lokma mama geçsin araştırmalarım sonucu en uygun fiyatlı 15 kg köpek maması 45 tl herkes 1'er tane alsa 10 kişi olsak 150 kg mama yapar ve oradakı hayvanlar en azından bir kaç günlük karınları doyar.

https://www.temizmama.com/kennel-yetiskin-kopek-mamasi

Beykoz hayvan barınağı

mehmet82

Moderator
Sevgili arkadaşlar ben bu pazar büyük ihtimalle katılamam bir paket mama benden.

1. Mehmet Koşar - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum15 Kg Mama Bağışlıyorum

V

vedaterdönmez

1. Mehmet Koşar - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum15 Kg Mama Bağışlıyorum
2. Vedat Erdönmez - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum15 Kg Mama Bağışlıyorum

SsTeam

Yönetici
2. Vedat Erdönmez - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum15 Kg Mama Bağışlıyorum
3. İsmail Dilme - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum15 Kg Mama Bağışlıyorum

3. İsmail Dilme - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum15 Kg Mama Bağışlıyorum
4. Tolga Taşcı - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum15 Kg Mama Bağışlıyorum

SsTeam

Yönetici
1. Mehmet Koşar - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum
2. Vedat Erdönmez - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum
3. İsmail Dilme - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum
4. Tolga Taşcı - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum
5. Erkin&Bengü- Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum

1. Mehmet Koşar - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum
2. Vedat Erdönmez - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum
3. İsmail&Ümran - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum
4. Tolga Taşcı - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum
5. Erkin&Bengü- Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum
6. Enver&Elif- Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum

Doğa candır hayvanlar o doğanın parçası Bize bu sevabı almamıza vesile olan ssangyongclubtr.com ailesine en içten saygılarımla.

ahmetersin

Moderator
3. İsmail&Ümran - Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum
6. Enver&Elif- Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum
7. Ahmet Ersin EREKİNCİ- Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum

7. Ahmet Ersin EREKİNCİ- Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum
8. Nail Keser- Sahipsiz Hayvanlara Ben de Destek Veriyorum 15 Kg Mama Bağışlıyorum

Yalnız pazar günü vardiyam var çalışıyorum. Nasıl yapabiliriz ?

SsTeam

Yönetici
Hava güzel abi yalnız kahvaltıyı doğadamı yaparız ki doğada yaparsak 10:00 gibi kavacık ta buluşuruz herkes kendi kahvaltı lığını çayını tabağını bardağını şekerini kaşığını masası sandalyesini getirsin.

Mangal işin ide toplu alışveriş yapıp ortak hallederiz.

yok ben uğraşamam kahvaltıyla derseniz geçen hafta gittiğimiz beykozdaki kuş evi restoranda muhteşem organik kahvaltı 30 tl grup indirimi ile 25 tl gitmeden 1 gün önce rezervasyon ve kişi sayısı belirtmemiz lazım.

Cumartesiye kadar Herkesin önerisini bekliyorum.

ahmetersin

Moderator
Kuş evi restoranda yapsak daha iyi olur diye bir düşünce içindeyim abi

Sent from my iPhone using Tapatalk

SsTeam

Yönetici
Bende şahsen öyle düşünüyorum lakin hala tam donanımlı değiliz portatif masa sandalye malzeme vs kimsede birşey yok bekar olsak olurda aileli olunca biraz sıkıntılı olabilir tuvalet ihtiyacı olur vs vs. yinede diğer üyelerimizinde fikirlerini bekliyorum çoğunluk ne derse ona göre karar vereceğiz.

SsTeam

Yönetici
ben toplam 30 kişilik yer ayırttırdım sıkıntı yok 40 kişi gelirse ona göre ek masa attırız bir de arkadaşlar yanınızda bol bol eski gazete karton ve 10 litrelik büyük bet şişede su getirin lütfen kuru mama köpeklere çok su-satır