Beyaz Ejderim Kapımda

toranaga

Moderator

Cevap: Işte benim ejderim de budur.

Bulundugu her ortama yakışıyor kazasız günler dilegile

Mahşallah Turan bey çok diri gözüküyor. Kazasız belesız kullanın..

SsTeam

Yönetici

Aramızda Off Raod donanımlı kyron aracımız yok artık üyelerimizden birinden bekliyoruz yapılı bir kyron.

bariskonor

Moderator

Turan Bey
Çok güzel, bakımlı, temiz duruyor. Ayrıca bence beyaz Kyron, sanki beyaz Rexton'a göre daha hoş duruyor gibi. O otoparkta kendisini çok belli ediyor. Yol yaparken bir dinlenme tesisinde durmuş gibisiniz.

toranaga

Moderator

Tüm arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkür ederim. Mesut bey Balıkesir'e 35 Km. mesafede Bigadiç İlçesi var. Bu ilçe hudutlarında bulunan Eti Maden İşl. Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğünde (KİT) çalışmaktayım.
Tüm arkadaşlar yolunuz düşerse mutlaka ağırlamak isterim. İzin zamanımı denk getirebilir isem bir club buluşmasına da katılmak isterim. Hepinize iyi akşamlar....

Iyi bilirim bigadiçi öğrenciyim bende yol üstünde ki veteriner Fakültesi'nde eğer biliyorsanız Karyağdı bölgesinde Çömlekçi köyü karşısında 3 Senem geçti bu sene kampüse geçtik. Aracınızı hiç görmedim o kadar da dikkat ederim ssangyonglara Balıkesir de. Tanışırız inşallah bir gün bende beklerim merkez yada kampüse :) altımızda SsangYong yok ama Koreli kardeşi rio var :)

toranaga

Moderator

Mesut hocam çömlekçi önündeki yoldan her zaman geçiyorum. Bahsettiğiniz V.Fakültesini de biliyorum. İnşallah uygun bir zamanda görüşürüz.

SsTeam

Yönetici

Hadi bakım muhabbetiniz bol olsun bol bol buluşma resmi bekliyorum ; )

İnşallaj abi ama ordan kampüse taşındık öyle hAyvanınız varsa fakültemzin hastahanesine beklerim.

toranaga

Moderator

Benim Kyronun üstten görünüşü ve makaralı-zincirli stepne taşıyıcısı ile orjinal boyutlarına yakın ayarlanmış stepne. (Dağda bayırda lastik arızası durumunda sıkıntı olmayacak)

SsTeam

Yönetici

temiz bir araç , bugün köprü yolunda gördüm camlar filimli idi araçtan iart falan yaptım , açınca camı çok utandım bir hanımefendi kullanıyormuş , özür dileyip yol verdim... güzel bir araç , bence ss araç filosu içinde rexton dan sonra tek yakışıklı aracı bu araç..