Başlangıç Aşamasında Bir Kaç Sorum Olacak

• Konbuyu başlatan gokhan
  • Başlangıç tarihi
G

gokhan

güzel bi forum olmus arkadasların emegine teşekkur ediyorum. işim gereği dağ bayır dolanmak zorunda kalabiliyorum ve giderken üç beş küçük çapta malzemede götürmek zorunda olduğum durumlar oluyor. Bu sebeple şirketim bu konulari göz önünde bulundurarak ellerinde bulunan 2009 yada 2010 model ssangyong actyon sports tahsis etme aşamasında. Kullanmaya başlamadan önce biraz ön bilgim olsun konusunda burasıda dahil olmak üzere bir kaç farklı forum araştırdım ve gücel araçlar oldukları belli .

belki biraz uzun bu gevezelikten sonra bi kaç soru ihtiyaç yada isteğim olacak yardım edebilecek arkadaslarım olursa sevinirim.

1. çok aramama ragmen birde sanırım yeni model olmamasından ötürü kullanım klavuzu bulamadım yabancılık çekmek istemiyorum kullanım kılavuzu çok işime yarayacak. Bırakın türkiyeyi www.smotor.com adresinden mail yolu ile istedim yine sonuç yok. elinde kullanım klavuzu (ingilizce olması problem değil) olan arkadas varsa cok memnun olurum.
2. olarakda aracın aynından kullanan bi iş arkadaşım usb portunun ne kadarlık usb flash bellek destekliyordur acaba diye sordu cevap veremedim bu konuda fikri tecrubesi olan bi arkadasta yardımcı olursa sebinirim. benimde işime yarayacaktir cd vs ugrasmaktansa :)

G

gokhan

Cevap: Başlangıç aşamasında bir kaç soru

Usb portu hakkında yazmak istedim online kılavuzu ben de yok bende daha yeni kullanıcıyım benim araç 2011 actyon sports 8 gb aldım bir tane sıkıntısız hızlı şekilde çalışıyor elimde 16 lık var denemedim ama gerekirse denerim.8gb ürün bu kullanımı güzel oluyor ufacık.
https://www.google.com.tr/searchq=s...com%2Findex.php%3FproductID%3D20352;1000;1000

teşekkür ediyorum 8gb yeter hatta artar bile herhalde :D klavuz bulabilirsem paylaşırım seninde işine yararsa ;)