Balatalarım bitmiş (değişti)

korandosports

Moderator
Son günlerde balata sesi gelmeye başlayınca hemen servise götürdük aracı bütün balatalar 285 tl aldılar bana normal gibi geldi fiyatı :confused:

SsTeam

Yönetici
Pek normal değil falken34 şehir disinda kenan 150 tl degistirdi 50 tl de işçilik vermiş.

SsTeam

Yönetici
Orjinal balatalarini takti iseler bence cok ucuz fakat yan sanayi yada hundai starex balatalari takmislarsa pahali ;)

Ssanyong Actyon sports 18" LX AT

SsTeam

Yönetici
Son günlerde balata sesi gelmeye başlayınca hemen servise götürdük aracı bütün balatalar 285 tl aldılar bana normal gibi geldi fiyatı :confused:
Bütün derken on arka 4 balata ise nornal benim rexton 10 bin bakimda sadece 2 on balata 280 tl verdim 20 bin bakimda da degisnesi gerekicek dediler yok deve dedim 10 bin km bir balata değişmez dedim değişim istemedim 23 bin km daha sikinti yok 30 bin km ciyaklamaya baslarsa degistiririm.

F

falken34

orjinal balata 200tl fiyat vermişlerdi..yan sanayiye 150tl...denmizlide değiştirdim..50tl de işçilik vardım...:D

SsTeam

Yönetici
Benim 60.000'da sadece ön balatalarım değişmişti yanlış hatırlamıyorsam, 140 TL civarında bişey tutmuştu
Ablamın aracı ise 20.000km 'de bakıma girdiğinde değiştirdik 3-4 gün önce, 285 TL Tuttu bana uygun geldi.
Eşimin aracı Seat ibiza onda 400 TL tutuyor komple 4 Balata :mad: