ATV-UTV-Çeki Demiri-Römork

ahmetersin

Moderator
Herkese merhaba.
Tadı damağımda kalan yaklaşık bir saatlik atv gezisinin ardından ufaktan merak edinmeye başladım. İnternette bakarken UTVlerde mantıklı gelmeye başladı fakat şöyle bir durum varki ben ikisi hakkındada pek değil neredeyse hiç bilgi sahibi değilim. Tabi iş bu aletlerden birini almakla bitmiyor bunu sağa sola götürmek için çeki demiri ve römorkda lazım. Bu konular hakkında bilgi verebilirseniz gerçekten çok sevinirim

ahmetersin

Moderator
aşırı bir zevk verdi valla ve acayip heveslendiriyo insanı. Dedim takarım arabanın peşine ben nereye o oraya ama dediğim gibi çok bir bilgim yok daha önceden araştırma yapan birinden öğrenmek daha iyi tabikide oyüzden teşekkür ederim

F

falken34

150 cc ve 300 cc 2 adet Atv parçalamiş biri olarak diyorum ki.atv zevkli fakat mesakatli bir hobi.

Atv alınca iyisini almak gerek.iyisi de 15.000tl den başlıyor. Maddi durumunuz iyiyse bir yerde yazliginiz varsa alın bi atv yazlikta dursun.ama maddi durum el verimiyorsa hiç bulasmayın.
Römork çeki demiri kolay. 1500tl çeki demiri ve ruhsat işletmesi. 1500tl römork. 750 kg kadar romorklarda ruhsat gerekmez.
750 kg ve üzeri romorklarda araba gibi her yıl muayeneye girer ve ruhsatı plakası vardır.