Arka Kabin için Ağırlık

SsTeam

Yönetici
Arkadaşlar Malum kış geliyor ve ufak çaplı driftlerimiz başlıyacak :)
Ben geçen kışı kasa açık diye nasılsa yıkarım diye kum torbası ile geçiştirdim ama bu sene kasayı kapattıracağım için kum torbasının pisliği bana iş çıkartıcakmış gibime geliyor.
Kış için arkaya uygulanan ağırlıkları yaptıran arkadaşlarımız var mı ? Ucuz yollu ne önerirsiniz :confused:

SsTeam

Yönetici
5 mm kalınlığında Demir saç plaka tabana göre kestırılıp konulabılır , ağırlık tahmını 40 kg cıvarı olur ıkı kat konulabılır

SsTeam

Yönetici

Böyle birşey var nereye nasıl uygulanır bilmem ama arkaya 100 kilo kadar ağırlık uygulansa konfor ve yol tutuşu artar gibimegeliyor.

SsTeam

Yönetici
Bu ağırlıkların 1.200 TL gibi maliyeti var. Bana biraz gereksiz gibi geliyor bu denli para vermek sadece ağırlık için

SsTeam

Yönetici
Almak için değil örnek olsun dedim. Nereye uygulandığını merak ettim. Arkada kum torbası yada kasa içi yük taşımaktan iyidir.

SsTeam

Yönetici
Ben arka kapak ile tekerlek davlumbazlarının arasındaki boşluklara çimento torbası koydum. Çimento torbalarını da çöp poşedi ile paketledim. şu anda otomobil kıvamında gidiyor çok memnunum işte birazcık kaba oluyor fakat 18tl ye işi bitiriyorsunuz:)

100x120cm ebatlarında 15mm levha kestirmeye kalkıştım ikitelli de 350tl ile bu iş halledilebiliyor 150kg kadar bir ağırlık sağlanıyor. levhayı yerleştirmeden boyamak şart ve yerleştirmeden önce de plakanın altına çift taraflı bant ile sabitlenebiliyor.

SsTeam

Yönetici
Emre bey ben yalnış anladım demekki kusura bakmayın örnek olarak dediğiniz gibi araştırılıp daha ucuza temin edilebilir diye düşünüyorum.

Plaka işi biraz mantıklı geliyor da zemindeki plastiğe zarar vereceğinden korkuyorum.