Araç İçi Yol Bilgisayarı

cavdare

Moderator
Cevap: araç içi yol bilgisayarı

ilginç bir hacet...internetten de bakınca sadece rus sitelerinde çıkıyor... rusyaya giden getirsin :)

V

vedaterdönmez

Bunlarda dil seçeneği yok

V

vedaterdönmez

Geçenlerde serviste 2.7 rexton marka bir araçta gördüm sahibi aracın yanında olmadığı için inceleyemedim

ilginç bir cihazmış.araçla kablosal bir bağlantı gerekiyor mu acaba. araçtan araca taşınıyor mu?. aslında bu bilgilerin bir kısmı navigasyon ekranında çıkıyor..

Selam hocam bende netten gorup bi cihaz aldim 22 dolara aliexpresten gelince gorcez bakalim head
up hud display diye bi cihaz you tube de var videolari bi bakarsaniz .faydasi olur umarim bizm makinelere uyumludur

Bunun benzeri hocam benim hud display geldi taktim guzel oldu videosunu yuklicem tabi bu sitede vudeo yuklenebiluyorsa

Arkadaslar on cama yansitan cihazlar geceleri gorunebiliyor. Gunduz ise yansitmanin oldugu yere en az 20 mikron kalinliginda olan. Yansitma alani kadar boyutta flim monte yapistirmalisin ancak boyle gunduzun biraz gorunebiliyor..arkadasim kullaniyordu sonra oda ayna flim cama monte ettide gozu rahat etti. Bende gereksiz buldum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Alper

Moderator
Ben ön camda 1 su damlası izine bile tahammül edemiyorum anında su püskürtüp silecek çalıştırıyorum :chuncky:
Bu ön cama yansıtma olayı beni yorar.

Araç hızından ziyade navigasyonların Head up display (HUD) i olsa daha işlevsel olurdu.

Garmin HUD deneyen var mı aranızda?

K

kamptutkusu

Obd sistemlerini araçta kullanmayı tavsiye etmiyorum. Çünkü kullandığınızda araç esp ve hdc sistemini devredışı bırakıyor. Bu durum da sadece arıza durumlarında kullansanız iyi edersiniz. Benden tavsiye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi