Ankaradan herkese merhaba

Ankaradan tüm ssangyong severlere merhaba ismim hüseyin mesleğim ziraat yüksek mühendisi yakın zamanda bir rodius düşünüyorum kısmetse. herkese hayırlı akşamlar dilerim

teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk :) aracımın plaka kısmına alttaki örneği girdim yanlışlıkla bunu nasıl düzeltirim acemiyim malum :)

cavdare

Moderator
hoş geldiniz- aklınızda ne var bilmiyorum ama- 4*4 alır birde yükseltme yaparsanız(lastiklerinde biraz büyümesi lazım) tam bir canavar olur. godzilla...

herkese tekrar teşekkürler arkadaşlar çankayadan Koray bey. 4x4 platinum düşünüyorum kısmetse. yükseltme düşünmüyorum zaten yerden baya yüksek :). birkaç aksesuar lazım olacak köpek aparatı paspas navigasyon basamak vs

Kopek aparati nedir? Bende de kopek var. Arkadaki file mi?

3 lü koltuğun arkasına arka yan camların oraya metalden yada demirden köpek ayırıcı konuyor köpeğin bagajda seyahat edip öndeki yolcuları rahatsız etmemesi için sorduğumda rexton için vardı rodius için yok dediler aracı aldığımda taktırmam lazım bizim için sorun değil ama tatile giderken uzun yolda yabancı birisi olduğu zaman korkuyor haliyle

rextonmert

Moderator
Hoşgeldiniz iyi forumlar bende ankaradayım ssangyongla ilgili tüm sorunlar ve aksesuarlar hakkında yardımcı olurum