Android 4.4 double DIN Multimedya Navigasyon

ali

Moderator
Dün aliexpress'ten bu ürünü sipariş ettim arkadaşlar. Çok araştırdım, Andriod cihazlar içinde
alınabilecek en iyisi bu.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ali

Moderator
Bunun fiyatı 370$. Satıcıyla konuşup düşük fiyat yazdırmanız gerekli, Gümrükten vergisiz geçermi
bilmiyorum.

güle güle kullanın. kaç $ yazdırmamız gerekiyor ? ufak tefek alışverişler yapıyorum ama elektronik konusunda güvenemediğimden alışveriş yapmadım. bir de elinize ulaştığında ilk izlenimleri paylaşırsanız sevinirim.

ali

Moderator
teşekkürler arkadaşlar. Gümrük konusunda bildiğim kadarıyla en fazla 50$ yada ücretsiz-GIFT
yazdırmak gerekli, yine de hiç bir şeyin garantisi yok. Ben önümüzdeki hafta ABD ye gidiyorum,
orda kalacağım otelin adresini verdim. Çin'den ABD'ye sorunsuz giriyor, kargo ücretleri de daha
makul oluyor. Ürün gelince izlenimlerimi ayrıca yazarım.

Omeer14

Moderator
aynı ürüne bende baktım fakat türkiyeye girişte trt bandrolu ve gümrüğe takılma olasılığı yuksek olduğu için tereddütte kaldım.sorunsuz alabiliyorsak bende kyronum için istiyorum.yardımcı olabilecek var mı ?

ali

Moderator
aynı ürüne bende baktım fakat türkiyeye girişte trt bandrolu ve gümrüğe takılma olasılığı yuksek olduğu için tereddütte kaldım.sorunsuz alabiliyorsak bende kyronum için istiyorum.yardımcı olabilecek var mı ?

Ömer bey
Ben yurt dışından dönerken bu üründen bir adet getirdim, şu anda masamın üzerinde duruyor. Şu an maddi yönden biraz fazla açılmış olduğum gerçeğini de göz önünde bulundurarak, arzu ederseniz bunu size verebilirim hala aynı fikirdeyseniz. Neticede 3-4 ayda bir iş dolayısı ile yurt dışına gidiyorum istediğim zaman tekrar getirebilirim kendime.

Ömer bey
Ben yurt dışından dönerken bu üründen bir adet getirdim, şu anda masamın üzerinde duruyor. Şu an maddi yönden biraz fazla açılmış olduğum gerçeğini de göz önünde bulundurarak, arzu ederseniz bunu size verebilirim hala aynı fikirdeyseniz. Neticede 3-4 ayda bir iş dolayısı ile yurt dışına gidiyorum istediğim zaman tekrar getirebilirim kendime.

Ali Bey;
Cihaz halihazırda duruyorsa ve sözkonusu cihazla birebir aynı ise almak isterim. Bandrol vs konuları nasıl halledileceği konusunda hiçbir fikrim yok ama bir şeklide hallolur kanaatindeyim.

ali

Moderator
Ömer bey

Ali Bey;
Cihaz halihazırda duruyorsa ve sözkonusu cihazla birebir aynı ise almak isterim. Bandrol vs konuları nasıl halledileceği konusunda hiçbir fikrim yok ama bir şeklide hallolur kanaatindeyim.

Hasan bey, maalesef cihaz durmuyor , su anda kendi aracimda kullaniyorum.

Hasan bey, maalesef cihaz durmuyor , su anda kendi aracimda kullaniyorum.

İlginiz için teşekkür eder iyi günlerde kullanmanızı dilerim...Sizden bir ricada bulunsam, bana marka ve model numarasını söyleyebilirmisiniz. Zira internette yaptığım araştırmada benzer özelliklere sahip birçok model numarası ile (DGL 7066B, ZM-SSACY-44,KONWEI C 7020 vb. gibi) karşılaştım, kafam iyice karıştı doğrusunu isterseniz...

ali

Moderator
İlginiz için teşekkür eder iyi günlerde kullanmanızı dilerim...Sizden bir ricada bulunsam, bana marka ve model numarasını söyleyebilirmisiniz. Zira internette yaptığım araştırmada benzer özelliklere sahip birçok model numarası ile (DGL 7066B, ZM-SSACY-44,KONWEI C 7020 vb. gibi) karşılaştım, kafam iyice karıştı doğrusunu isterseniz...

Hasan bey haklısınız, bu cihazlar bir çok satıcı tarafından, değişik model numaraları altında satılmakta. Konu oldukça kafa karıştırıcı. Size biraz genel bilgi vereyim.
DGL 7066B, ZM-SSACY-44,KONWEI C 7020 vb. gibi model numaralarına hiç bakmayın, çünkü aynı cihaz farklı model numaraları altında satışta olabiliyor.
Aliexpress ten bakıyorsunuz sanırım, her satıcı kafasına göre model numarası uydurmuş.

Bakacağınız özellikler şunlar: Koyu renk yazdıklarım tercih sebebi.
İşletim sistemi : bu açıdan baktığınız zaman 3 tip cihaz var. WinCE cihazlar, Pure (saf) Android cihazlar, ikisinin karması olanlar. Pure android cihazlar 300-350 dolar iken WinCE cihazlar 150-200 arası.
İşlemci : RK3066 (dual core) veya RK3188 (Quad core) olabiliyor.
Ekran : 800x480 veya 1024x600 olabiliyor.
Android versiyonu: Android 4.4 (MTCB) veya Android 5.1 (MTCD) olabiliyor. Bendeki cihaz Android 4.4. Android 5.1 olanlar daha yeni bir sürüm. Tercih sizin.

ingilizceniz varsa şu kaynakları okuyabilirsiniz.
http://forum.xda-developers.com/wiki/Generic_Android_Head_Unit
http://forum.xda-developers.com/wiki/Hui_Fei_Type

Ali bey;
Göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve açıklayıcı bilgiler için çok teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz linkleri inceleyeceğim. İyi günler....

ali

Moderator
Ali bey;
Göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve açıklayıcı bilgiler için çok teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz linkleri inceleyeceğim. İyi günler....

Hasan bey ne demek, yardımcı olabildiysem bu beni mutlu eder. Sorularınız olursa bilgim ölçüsünde yanıtlarım.

Omeer14

Moderator
Cumartesi günü doğubanktaydım.zemin katta ki arıka elektroniğe gittim.ssangyon dedim kyron için elimde yok dedi.başkada gözüme teyb çi ilişmedi başım önde geri döndüm.uygun fiyatlı kaliteli teyb arıyorum şimdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

YvzNazli

Moderator
Ömer hocam Fatih de Özen Elektronik varmış orada da bu android teypten varmış. Yakınken keşke gidip inceleseydiniz ben parayı ayarlıyorum ufak ufak, denkleştirince gidip alacağım. :)