Actyon Sports Yakıt Lambası Yandık'tan Sonra Kaç Km Gidiyor

bütün manualleri araştırdım fakat bulamadım.

actyon sportslarda yakıt lambası yandıktan sonra yakıt deposunda kaç litre kalıyor ? :confused::confused::confused:

cevap verirseniz sevinirim.

SsTeam

Yönetici
Cevap: yakıt lambası yandıktan sonra

Genelde 10 litre kalır ve 100 km ye yakın yol yapmasın gerekir ama yapmaz 60 km ancak gider çünkü yakıt emişi deponun en altında degıl .

0

01TV661

Genelde 10 litre kalır ve 100 km ye yakın yol yapmasın gerekir ama yapmaz 60 km ancak gider çünkü yakıt emişi deponun en altında degıl .

Kesinlikle doğru ancak 50 60 km gidebiliyor.
Bir keresinde ışık yandıktan sonra 65 km şehir dışında gittim ve sonunda depom 77.6 litre mazot aldı.

SsTeam

Yönetici

depo hacmi 75 litre :confused::confused::confused:

77.6 litre almayı nasıl başardınız ????

Yedek depo diye bir şey duymuştum bu yüzden 77 litre olabilir mi acaba? Bir arkadaşım mitsubishi colt da benzin ibresi sıfır çizgisinin altına kadar indiğini söylemişti ve 40 - 50 km kadar gittiğini.

0

01TV661

filtreler var 1' erden 2 litre gerisi depo girişi ile depo arası yani full boşmuş büyük ihtimal son 5 km deymişim. belli markadan alacam diye neredeyse yolda kalacakmışım
yada baya bir hava basmışlardır. Fişi ve benzinliğin kartında bilgisi var.
Yolda kalınca denersiniz denemesi biraz zorlu ama. inşallah başınıza gelmez.

Alper

Moderator
Yedek depo denilen şey şöyledir; Deponun tabanına monte edilmiş yakıt hattındaki manuel kontrollü bir valf yukarıya çevrili iken ana depo, aşağı çevrili iken ise rezerv konumunda oluyor. Düz konumda iken de yakıt hattını kapatıyor. Motosikletlerde kullanılır. Aynı deponun içinde kısmen uzun bir çubuk yukarıdan emince ana depodan, alttan emince ise yedekten emmiş oluyor.

rucar

Moderator
Megan 2 kullandığım dönemde yakıtım bitip yolda kaldığımda kulanım kılavuzunda 55 lt yazmasına rağmen 61,5 lt yakıt almıştı.

Alper

Moderator
Megan 2 kullandığım dönemde yakıtım bitip yolda kaldığımda kulanım kılavuzunda 55 lt yazmasına rağmen 61,5 lt yakıt almıştı.

55LT olan sadece deponun kapasitesi hocam. Yolda kaldığınıza göre depoyu ve yakıt hattını tamamen boşalttınız. Depodan motorun içine kadar olan yakıt hattı ve pompacı depo kapağına kadar da doldurduysa 6.5 litre çok rahat tutabilir.

nneecoo

Moderator
bütün manualleri araştırdım fakat bulamadım.

actyon sportslarda yakıt lambası yandıktan sonra yakıt deposunda kaç litre kalıyor ? :confused::confused::confused:

cevap verirseniz sevinirim.

Yakıt seviyem kullandığım programda %10 kaldı dediğinde ışık yandı. 75Lt diye düşünürsek sanıyorum 7,5Lt yakıt kalıyor.:confused: