Actyon Sports Vinç Montajı

camouflage

Moderator
Aramızda Actyon Sports aracına tampon içi vinç montajı yapan arkadaşlar görüyorum.

Montaj aşamaları ve ölçülerini paylaşa bilirseniz, hazır aracım sökülmüşken yeni aldığım 10.000 lik vinç montaj yaptırmayı düşünüyorum.

Böylelikle forumda, bu konuda bilgi arayanlar için döküman da oluşacaktır.

cavdare

Moderator
Cevap: Actyon sports vinç montajı

Vinç le ilgili tüm bilgileri paylaşırsanız sevinirim.

(maliyet ve teknik bilgiler)

birde orçu'nun aracın önde koruma demir ide vardı muayenede koruma demirine sorun çıkartmıyorlar mı.

camouflage

Moderator
Power marka 10.000 lb yaklaşık 4.5 ton
http://www.humaoto.com/10000-lb-Sentetik-Halatli-Power-Vinc,PR-690.html

teknik özellikler

Ürün Detayları
10000LB (4.5 TON)

Performans
12VDC

Tek hat çekin oylanmamış
10.000 £ (4536kg)

Motor
5.6hp/4.2kw, Seri Yara

Kontrol
Uzaktan anahtarı, 12ft (3,7 m) kurşun

Dişli tren
3 Sahne Planet

Dişli düşürme oranı
265.2:1

Clutch
Halka Dişli Sürme

Eylem Frenleme
In-Drum Otomatik

Boyutu Drum
Boyutu Diameter2.5 Drum "(63.5mm) Uzunluk 8.8" (224mm)

Kablo
21/64 arasında 94ft "çapı (çap 9.2mm 28m)

Fairlead
4-Way Rulo Fairlead

Uzaktan Kumanda
Dahil

Pil
Önerilen: Vinç için 650CCA asgari

Pil Leads
2 çap, 72 "(1.83m)

http://www.deltalastik.net/?urun-9701-POWER-ViNC-10000-LB--4-5-TON-.html den alıntıdır.

O

orçun81

Cevap: Actyon sports vinç montajı

Vinç le ilgili tüm bilgileri paylaşırsanız sevinirim.

(maliyet ve teknik bilgiler)

birde orçu'nun aracın önde koruma demir ide vardı muayenede koruma demirine sorun çıkartmıyorlar mı.

Hocam Düzce'de herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Ben 2 seferdir yaşamadım. Yaşarsakta eylem yaparız valla. Düzce'yi tanıtmak için onca yarış yap tv de program çek. En önemlisi dağda adam kaybolsa kim hangi donanımla bulacak. Hiçbir sivil toplum örgütünde ne yol-arazi bilgisi ne de donanımlı araç var.
Bir bakıma biraz torpilli gibi birşeyiz. Her sene en az dağdan 10 canlı adam indiriyoruz; 10 eve buz gibi karda ateşte inebilir...

cavdare

Moderator
bende düşünüyorum ama muayeneden dolayı çekiniyorum...
bu arada kullanışlı- uygun fiyatlı önerilerinizide varsa öğrenmek isterim.....

O

orçun81

Benim arabayı yapan Ustanın ismi Ferdi Kılıçoğlu
0555 250 58 95
Adam hertürlü tampon ve vinç montajı yapıyor. Yanlız araç bikaç gün orada kalması gerekiyor.

baturalpoghan

Moderator
Aramızda Actyon Sports aracına tampon içi vinç montajı yapan arkadaşlar görüyorum.

Montaj aşamaları ve ölçülerini paylaşa bilirseniz, hazır aracım sökülmüşken yeni aldığım 10.000 lik vinç montaj yaptırmayı düşünüyorum.

Böylelikle forumda, bu konuda bilgi arayanlar için döküman da oluşacaktır.

İlhami abi selamlar, vinci monte ettin mi?

camouflage

Moderator
Aldığım vinç sentetik halatlı. Tampon içine gömmek için halat çıkışını mutlaka kesmek gerekecek.

camouflage

Moderator
Tornacıdan ziyade, iyi bir çizim ve onu kesip-büküp, kaynatacak iyibir usta ihtiyacı gerekir gibi geliyor.

F

falken34

ilhami abi elimde actyon için vinç braket çizimleri ölçüleri var.lazerde veya plazmada kestirmene yardımcı olurum.
kaynak ve montaj için bir usta bulman gerekli. :)

baturalpoghan

Moderator
ilhami abi elimde actyon için vinç braket çizimleri ölçüleri var.lazerde veya plazmada kestirmene yardımcı olurum.
kaynak ve montaj için bir usta bulman gerekli. :)

Kenan abim ben de isterim ama :) :)

İstanbul'dayım, tanıdığım çok iyi bir tornacı usta var, daha önce vinç montajı yapmadı ama verdiğin ölçülerle üstesinden gelebilir, daha iyi bir tavsiyesi olan varsa açığız her daim :) :)